29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

Başarılı Genç sporcular ödüllendirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarılı Genç sporcular ödüllendirildi
Abone ol
Osmaniye’nin merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtar adayı Milli Boks Hakemi Ramazan Geyik, öncelikle sağlıklı yaşam ve gençlerin yetişmesine önem vereceğini söyledi.

Osmaniye’nin merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtar adayı Milli Boks Hakemi Ramazan Geyik, öncelikle sağlıklı yaşam ve gençlerin yetişmesine önem vereceğini söyledi.

Osmaniye merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtar Adaylığını düzenlediği bir basın toplantısı ile açıklayan, Milli Boks Hakemi Ramazan Geyik, amacının bebeklikten başlayarak, gençlik ve ileriye giden yaşlardaki insanların sağlıklı ve mutlu yaşaması için  uğraş vermek olduğunu söyledi.

Muhtar Adaylığını açıkladığı basın toplantısında, çeşitli yarışmalarda başarı gösteren sporcuları ödüllendiren Ramazan Geyik, projeleri arasından insan sağlığı ve yaşamına önemini vurguladı. 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Geyik düzenlediği basın toplantısında, yetiştirdiği sporcuları ile birlikte kamuoyuna önemli mesajlar verdi.

Geyik Muhtar seçilmesi halinde projeleri ile ilgiyi olarak; “ İnsanlara hizmet etmek ve gençlerimizi  geleceğe güvenli olarak yetiştirmek bizim önceliğimiz olacaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporcu gençler olarak yetiştirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz.  İhtiyaç sahipleri aileleri belirleyip onların sorunlarını yakından takip edeceğiz. Kötü alışkanlıklardan çocuklarımızı uzaklaştırmak için gerekli çalışmayı yapacağız.

İnsanlarımızın kan bağışı olayında duyarlılık gösterilmesini sağlayacağız. Ülkemizde Bin’e yakın ilik nakli bekleyen insanımız bulunmaktadır, bu olaya duyarlılık gösterip, katkı sağlanması için uğraşacağız.

Mahallemizde Umre’ye gitmek isteyenler için çekiliş yaparak Umre ziyaretini sağlayacağız. Muhtarlık, yan gelip yatma  yeri değil,  çalışma yeridir. Mahallemizi Muhtar olarak huzurlu ve sağlıklı yönettiğimiz zaman, Belediye olarak ta hizmetlerin sağlıklı verilmesine katkıda bulunuruz!dedi.

Basın toplantısı,  sporcu gençlerin; özellikle ilik nakli ile ilgili olarak insanların dikkatini çekmek üzere ellerinde dövizlerle birlikte görüntü vermesiyle birlikte sona erdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar