25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5353
EURO34.9792
ALTIN2432.2

25 yıllık tecrübeli muhtar 6'ncı kez seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
25 yıllık tecrübeli muhtar 6'ncı kez seçildi
Abone ol
OSMANİYE'nin Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı 70 yaşındaki Mehmet Ali Özkan, 2 bin 350 oy alarak yeniden seçildi.
OSMANİYE'nin Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı 70 yaşındaki Mehmet Ali Özkan, 2 bin 350 oy alarak yeniden seçildi.


25 yıllık tecrübenin ardından 6 kez muhtarlık görevine getirilen Özkan, mahallesinde 4 bin 100 seçmenin olduğunu belirterek, kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür etti.


'HALKIMI, MAHALLEMİ SEVİYORUM'
Hiç bir zaman mühür ve tabanca muhtarlığı yapmadığını belirten evli ve 5 çocuk babası Özkan, "6'ncı kez seçilmiş bulunmaktayım. Bu gurur ve zevkin her seçilen muhtar arkadaşımın yaşamasını istiyorum." dedi.


Mahallenin 1988 yılında Belediye Meclis kararıyla Raufbey Mahallesinden ayrıldığını ve 1989 yılının 26 Mart'ında seçime gidildiğini kaydeden Özkan, "O gün ben aday olmuştum ve o günden bu yana halen muhtarım. Herkese sevgi verebilmek zordur ama bunu verebildiysek ne mutlu bize. Bunu da sağlamışız ki bizi yeniden seçtiler. Halkımı, mahallemi seviyorum. Şimdiye kadar hiç bir ayrımcılık yapmadım. Osmaniye, basın mensupları, siyasiler beni çok iyi tanımaktadır. Sevgi her şeyin başındadır, bu sevgiyi verdikten sonrada kazanırsınız." diye konuştu.


'MÜHÜR VEYA TABANCA MUHTARI OLMADIM'
Bu son dönemi olduğunu kaydeden Muhtar Özkan, "Bundan sonraki dönemde mahallemize yeni bir muhtar yetiştirmeyi düşünüyorum. Bir arkadaşımıza muhtarlığını öğretip ona devredeceğiz inşallah. Şuan itibariyle Osmaniye'nin en eski muhtarıyım. Ama Karaboyunlu eski muhtarı Yasin Karaaslan ağabeyimize yetişemedim. ama rahmetle andığım Sabri Keşaf'a yetiştim. Oda benim kadar uzun vadeli yapmıştı. Muhtarlık çok güzel bir meslektir. Halkla birliktesin sürekli. Muhtarlık öyle ucuza yabana atılacak bir meslek değil. Ama muhtar gibi muhtar olmak lazım, o muhtarlığa layık olmak lazım. Birileri bana muhtar desin diye seçilmedim ben. Mühür veya tabanca muhtarı da olmadım. Hep hizmet verdim. Tekrar olmamı istiyorlar ama artık yeter, bir sonraki dönemde gençlerin önünü açmamız lazım." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar