26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.4926
EURO34.8101
ALTIN2440.8
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

“Parti” değil, “Adalet” herkese gerek!..

Bir ülke siyasi parti anlayışı ile değil, Adalet’in gerektirdiği koşullarda yönetildiği zaman; huzur, güven, barış ve ilerleme kaydedilir.

Şimdi bizim ülkede ‘Adalet sistemi çalış mıyor mu?”demek istiyorsun diyenleriniz çıkabilir! Yok canım bön öyle bir ülke adı vermedim ki, nereden çıkarıyorsunuz şimdi bunu!? Algılarınızla yargılayıcı olmak çok ayıp, size yakıştıramadım!..

Ülkemizde her şey güzel giderken, yollar, denizler üzerinde köprüler, tuneller, hızlı trenler ve Avrupa ülkelerini kıskandıracak gelişmeler yaşanırken, “fitne ve fesatlar” ortalığı ve bu gelişmenin önüne takoz koymaya çalıştı!..

Memleketteki insanların rahat ve huzuru için, elektrik enerjisi hizmetlerini yarı yerli, yarı yabancı  firmalara özelleştirme adı ile verip kasaya para kazandırdık! Telekom hizmetleri başta olmak üzere bir çok kamu kurumunda özelleştirmeye gidilerek yerli veya yabancı demeden parayı verene kiraya verdik! Kasamız para ile dolarken, biz bu parayı; otoyollara, köprülere, tünellere harcadık…

Vergileri artırdık, maaşlardan kıstık, açtığımız otoyol, tünel ve boğaz köprülerinden geçiş ücreti almaya başladık.

Güzel düşünen insanları sever ve sayarım, ancak karşısındakileri “yolunan kaz!” gibi gören kim olursa olsun, hareketini sezinlediğim anda tepkimi göstermekten geri durmam!..

Okumayan, okuduklarını çevresindeki arkadaşları ile paylaşmayan, haksızlıklar karşısında susarak, olaylar karşısında susan insanlara öylesine kızarım ki!..

Ülkemizde kaç türden yurt içi veya yurt dışı hizmetlerinde görev yapan “Ajan” bulunduğunu bilenleriniz var mı? Tepeden başlamak üzere; Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet yönetimini yıkma ve 100.’ncü yılına ulaştırmama adına emperyalistlerin oyunlarını sezinleyenlerin sayıları acaba 100 kişi çıkabilir mi?

Atatürk’ün kurduğu CHP’nin bugünkü haline baktığımızda, halktan yana tavır takınan breylerin sayılarını saymaya çalışıyor insanlar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Adalet yürüyüşü” başlattı ve yürüyor İstanbul’a doğru. Hayırdır Kılıçdaroğlu, erken seçim sinyalleri mi var ufukta!..

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun bu yürüyüşünü; “ 15 temmuz kalkışmasına destek (!)” gibi göstererek halkla paylaşıyor; “Süleyman Demirel’in dediği gibi, yollar yürümekle aşınmaz!”diyerek, sorunların TBMM’de çözümünü öneriyor.

CHP Milletvekili Enes Berberoğlu’nun tutuklanması sonucu harekete geçen Kılıçdaroğlu’nun eşi, çocukları ve partilileri ile birlikteki yürüyüşte kalp krizi sonucu ölen vatandaşımızın acı haberi olayda malzeme olarak kullanılabileceği neden düşünülmediğini sormak isterim.

TÜSİAD tarafından yapılan açıklamada; “Adalete güven zedelendi” diye başlık atılıyor.

Hemşehrimiz olan MHP Genel Başkanı, aynı zamanda da Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, CHP liderinin “Adalet yürüyüşü” ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Akılsız başın cezasını ayaklar çeker!”diyerek başlayıp, “ Adalet yolda bulacağımız kayıp eşya gömü değildir!”demiş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  7 Temmuz ile ilgili önemli açıklamaları olduğu yönündeki bilgileri merakla bekliyorum.

Önümüzdeki süreçte Fetöş dışındaki din tüccarının kullandığı diğer  cemaatler de birbirlerine düşecekler.

Gündemde; iki cemaat arasında televizyon kanallarına yansıyan olaylar yaşanıyor. Kimler mi bunlar; İzleyin, okuyun ve öğrenin!... Esenlikle…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar