29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Öpülmüş yanağın Davası gibi!..

(Not: Bu sütunlarda 6 Eylül 2016 tarihinde, yani bir yıl önceki yazımı yeniden sizlerle paylaşmak istedim. Aradan geçen BİR Yılı değerlendirmeniz dileğimle…)

Ülkemizin bir anda gündemini değiştiren ve yıllardır “Hain, tehlikeli, inanç sömürücüsü”diye köşelerimizde yazdığımız halde bazılarını inandıramadığımız, hatta onlardan tepki bile gördüğümüz Fetöş var ya, girmediği delik kalmamış namussuzun!.

Kendi adıma yazdıklarım ortada, yazdıklarıma yıllar öncesinde karşı gelenler, hatta telefon edip tepki gösterenler bugün deve kuşu gibi başlarını kuma gömmüş halde veya kodesteler. Onlara da kızamıyorum, çünkü gazete, kitap veya dergi okumak yerine havadan kazanıp tavadan yiyerek yaşamaya alıştıkları için okumaya ZAMAN bulamadılar ama okumadıkları ZAMAN’a birden fazla sürdürümcü parası ödeyerek yaşamasına katkıda bulundular.

Manisa Başsavcısı’ndan çarpıcı bir tespit başlıklı haberi okuyorum. “Fetö inek gibi sağmış” bu haberin yanına da güzel bir görüntü yerleştirilmiş. Bir ineğin memesinden süt sağmaya çalışan Fetöş’ün görüntüsü bulunuyor. 
Fetöş’ün, işadamları ve devlet memurlarından yüzde 5 ile 10 arasında himmet adı ile haraç topladığından sözediliyor.

Türkiye’nin 81 İli içerisinde idari ve mali yapılanmayı beceremediği tek il ise Tunceli ilimiz olmuş.

Bugün Türkiye gündemini işgal eden Fetö terör örgütünün pisliklerinin temizlenmesine uğraşılırken, bu örgüte maddi ve manevi olarak katkıda bulunmayan tek ilimiz Tunceli halkına Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Adalet ve İçişleri Bakanımız ile Diyanet İşleri Başkanı’nın bir teşekkür borcu olduğunu düşünüyorum.

Türk Telekom’da 53 kişinin Fetö örgütü ile ilişkisinin bulunduğu belirlenerek gözaltına alındığını öğreniyoruz. Dikkatli okuyun, Türk Telekom diyorum!.. 

Asker, Polis, Öğretmen, Üniversite, Vergi dairesi, Müftülük, Belediye, Valilik ve aklınıza gelebilecek kamu ve özel kurumlarda örgütlenerek bu günlere kadar gelme yürüyüşünü nasıl göremediler, görmeleri gerekenler!?

Yazımın burasında farklı bir olaya girmek isterim. Sosyal paylaşım sitesinde tanışan kadın ile erkek bir deniz kıyısında buluşurlar. Birlikte denizin dalgalarını seyretmeye çalıştıkları sırada, denizden yükselen dalgalar iki gencin üzerine doğru gelirken, kadın ile erkek birbirlerine sarılarak yere düşerler. Erkek kadının üzerine düşmüştür. Gözgöze gelirler ve birbirlerine sarılmış haldedirler. Kadın erkeğe; “beni öper misin!?”dediği sırada, erkek kadını dudağından öper!

Kadın aniden kalkalar karakola gidip, kendisini öpen erkekten davacı olur. Erkek Polis karakolunda susar, ancak Savcı’nın karşısına çıktığında konuşur. “Sayın Savcım, altımda yatan bir kadın, benim öpmemi istediğinde, dudağından değil de neresinden öpseydim! Benim yerime kendinizi koyarak vereceğiniz karara saygılıyım!” diye konuşur.

Savcı kadına sorar; “Bu olayın nesinden davacısın!?”

Kadın önce parmaklarını saçlarının arasında gezdirdikten sonra; “ Savcı bey, benim bu adama beni öpmesini istediğim doğrudur. Ancak, beni dudağımdan değil de yanaklarımdan öpeceğini düşünerek söylemiştim.

Yanaklarımdan veya alnımdan öpseydi eğer, bana değer vereceğini sanarak onunla evlenmeyi bile düşünüyordum. Ama ilk tanışmamızda beni yanaklarımdan değilde dudaklarımdan öpmesi ile onun sigara içtiğini de öğrendiğim için davacı oldum!”demişti.

Fetöş’ün legal veya illegal çalışmaları ile Onyıllardır nerelerde neler yaptığını göremeyenler veya gördüklerini iyi niyetli olarak görenler de bu günlere gelişimizden sorumlu değil mi?

Okurlarımdan önemle rica ettiğim bir konu var; Okuyun, Allah aşkına okuyun! Ne okursanız okuyun ama okuyun! 

Bir kişi evinizden herhangi eşya çalmışsa, ona kızarken; acaba evinizin kapı veya penceresinin açık bırakılıp bırakılmadığını da düşünmelisiniz! Sadece hırsızı suçlamayınız! Polis karakollarında da böylesi bir soru ile karşılaşabilirsiniz! Saygı ile kalın…
 

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar