26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5858
EURO35.0018
ALTIN2457.2
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

“Neye inanıyorsun!?”

Bugün, aslında üzerime vazife olmayan, ancak benim mesleğime dil uzatan birinin elektronik posta aracılığı ile gönderdiği mesaja sayfamı açmak istedim.


Sadece bana değil, başka meslektaşlarıma da ayna mesajı gönderen, sahte isimli olduğunu düşündüğüm birinin önce neye inandığını, yani Müslüman bir ülkede inancını önce merak ettim, sonrasında ise neyin peşine düştüğünü öğrenmek isterken, aklıma farklı düşünceler geldi. 


Aslında suç, o zat’ın gönderdiği e-postadakilerde anlattıkları değil, buna izin verilmesini sağlayanlarda diye de düşünüyorum.


Bu kentte bir gazete, pardon 10 ayrı gazetenin sahibi olan bir insana e-posta yolu ile meslektaşlarına gönderilen mesajda; “alçak!” sözcüğü kullanılıyorsa, bunu sadece meslektaşlarım değil, olayda adı geçen herkesin düşünmesi gerekiyor.


e-posta aracılığı ile bana ve meslektaşlarımın çoğuna gelen bir mesaj var. Bu mesajı gönderen kişinin öncelikle sahte isimle bu mesajı kullandığını sanıyorum. Çünkü, aklı selim bir insanın böyle bir mesajı kendi e-posta adresinden servis edeceğine inanmıyorum.


Olayın burasını bir kenara bırakalım ve gelelim asıl konuya. Osmaniye’deki meslektaşlarımın e-postalarına gönderilen masajın gönderme yeri: mahsuni kemal [email protected] olarak geçmektedir.
Gönderilen mesajı birlikte okuyalım:


“Değerli basın mensupları:
Osmaniye Belediyesi'nin  hemen karşısında yer alan büfede haftanın en az üç günü gözetleme, dikizcilik ve rontgen yapan, takip  konusunda uzman, sahte fatura ve belge konusunda ihtisas yapmış ALİ İMAT denilen alçaktan haberiniz var mı ?


Belediye Başkanı Kadir KARA'ya sahte faturalar göstererek birim müdürlerini suçlayan, Belediye Başkanının yürüttüğü soruşturma neticesinde sahtecilik uzmanı olduğu anlaşılan bu alçağı arkadaşım, dostum, meslektaşım diye korumaya devam mı edeceksiniz?


Ali İMAT denilen alçağın belediye başkanını defalarca tehdit ettiğini, sahte belgelerle şantaj yapmaya kalktığını biliyor musunuz


Facebooktan " Mahsuni Kemal Gerçekler Enstitüsü" ne gelin gerçekleri öğrenin


Saygılarımla. Mahsuni Kemal PİRLER”


Osmaniye’de  bir gazetecinin Belediye Başkanını tehdit ettiği yolundaki iddia önemlidir.


Sözkonusu iddiayı yapan zat, bunu kanıtlamak zorundadır, çünkü bu olayın kanıtlanması durumunda Belediye Başkanı Kadir Kara ‘da işin içine çekilmek istenmektedir. Önce bu zat’ın dürüst ve gerçek kimliğini açıklaması önem taşıyor.


e-posta  ile bu iddiayı yapan zat kim ise en kısa sürede bulunmasını, hakkındaki iddiaları  da Ali İmat’ın yanıtlamasını gerektiğine inanıyorum.


Ayrıca Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın da bu konuda bir basın açıklaması yapmasının uygun olacağını düşünüyoruz.
 

Aksi durumda, Ali İmat hakkındaki iddialara bizde inanmak zorunda kalabiliriz. Saygılarımla..


Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar