24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5851
EURO34.9295
ALTIN2430.7
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Milletvekili Durmuşoğlu’nun Sözleri…

Ak Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mücahit Durmuşoğlu, doğum yeri olan Kadirli ilçesinde düzenlediği basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulunmuş.

Osmaniye Milletvekili  Durmuşoğlu’nun; “Fetö operasyonunda, Babamızın oğlunu dahi tanımayacağız” başlıklı ön başlığın arkasında olmasını bekliyorum.

Dahası mı; basın toplantısının ardından  Milletvekili Durmuşoğlu, 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ve hissettiklerini, bundan sonra neler yapacaklarını konu alan bir açıklamada bulunuyor. Bu sözlerinin bir bölümündeki sözlerinde;

“Bundan sonra Devletimiz FETÖ'nün kökünü kazıyacaktır. Halkımızın hiç bir kuşkusu olmasın. Şimdi tüm Türkiye Genelinde FETÖ terör örgütüne finansal destek sağlamış, Örgüte üye toplamış ve bir şekilde desteklemiş her kim varsa, babamızın oğlu da olsa gözünün yaşına bakılmayacaktır.”diye konuşması sürüyor.

İşte burada Osmaniye Milletvekilimiz olan Mücahit Durmuşoğlu ile bir iddiaya girercesine yazımı sürdürmek istiyorum. Bu güne kadar iddiada bulunmadım, yaşamımda ilk kez önemli bir iddia ile karşılaşmış olacağım.

TBMM’de iki ayrı önemli görevde bulunan Osmaniye Milletvekilimiz de olan Mücahit Durmuşoğlu’nun Kadirli ilçesinde konuşması olarak yerel gazetelere yansıyan haberlere göre, önemli açıklamaları üzerinde iddiada bulunmak istedim.

İşte şu tümceleri önemsiyorum; “Halkımızın hiç bir kuşkusu olmasın. Şimdi tüm Türkiye Genelinde FETÖ terör örgütüne finansal destek sağlamış, Örgüte üye toplamış ve bir şekilde desteklemiş her kim varsa, babamızın oğlu da olsa gözünün yaşına bakılmayacaktır.”

Türkiye genelini bir kenara bırakalım, Osmaniye’mize bakalım. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu olarak, bu sözlerinizin Osmaniye bazında da gerçekleşmesi için neler yapacağınızı merak ediyorum?

“FETÖ örgütüne finansal destek sağlamış, örgüte üye toplamış ve bir şekilde desteklemiş..” tümcesinin açılımının Osmaniye’deki yaşananlarının da araştırılıp araştırılmayacağını merak ediyorum?

Milletvekili Durmuşoğlu, bu sözlerinde samimi ise; 2009 yılı yerel seçimlerinde Osmaniye’de seçim pusulası basım ihalesinin kaldığı matbaaya neden verilmediği? Gerekçesiz olarak hangi matbaaya verildiği olayı ile ilgili dönemin YSK Hakimi’nin kim olduğu, seçim pusulasını ihalesini kazanan matbaa işletmecisine ne gibi teklifte bulunduğu, ihaleyi kazanamayan matbaaya verilmesi olayında kimlerin etkili olduğunu da araştırmasını istiyorum!

Olaylar bitmedi, 4 Haziran 2013 günü 7 Ocak şehir stadyumunda “Türkçe olimpiyatları”nın düzenlenmesinin arkasında Fetullah Gülen’in olduğunu kim inkar eder?

Osmaniye’deki “Türkçe olimpiyatları” etkinliğine kimler maddi katkıda bulundular? Bunları öğrenmek için o akşam verilen plaketlerden ayrıntı alınabilir. O görüntüler ve plaketleri alanların sevinç gösterilerini basında bulabilirsiniz.

Kadirli’de çok güzel sözler söyleyen Milletvekili Durmuşoğlu, 4 Haziran 2013 tarihindeki FETÖ’nün Osmaniye’deki etkinliğine, yaklaşık 2 trilyon lira destek veren işadamları, STK ve diğer kurumların da araştırmasını yapacak mısınız? Bu etkinliğe gelerek hediyeler dağıtan, çok güzel konuşmalar yapan, dönemin Valisi Celalettin Cerrah başta olmak üzere toplu karelere giren Ak Parti Milletvekilleri, İl ve İlçe Başkanı ve benzeri çok sayıda önemli ismi araştırınız!

Milletvekili Durmuşoğlu, sözlerinin arkasında olsun. Osmaniye’de Türkçe olimpiyatlarına destek verip plaket alanların listelerini yayınlamak benim ilkelerime yakışmaz.
 
Elimdeki listedeki isimlerin yarısının bile sorgulanmasının sağlanması halinde, Milletvekili Durmuşoğlu’nu o zaman yürekten kutlayacağım. Osmaniye halkı da o zaman sizi yeniden Meclis’e taşıyacaktır. Esenlikle…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar