19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5863
EURO34.8241
ALTIN2507.4
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Kafa bulandırma yolları

Bu sütunumda, güzel olayları, sevgi, saygı, mutluluk, huzur ve güven ortamını yazmak istiyorum. Kendimi zorlasam da, yaşanan olumsuzlukları gördüğümde, huyum kurusun dayanamayıp dile getiriyorum.

Bazı kişilerin, insanların kafalarını bulandırmak için ellerinden gelen uygulamaları hayata geçirdikleri, üstelik sıfatlarını da kullanarak bu işi becerdikleri ile ilgili gözlemler halkımızı üzüyor.

Termik santrallerin filtre takma sürecinin uzatılması, taş ocaklarının çevreye verdiği zararlar, asgari ücret görüşmelere, EYT’lilerin durumu, devletten kredi alan bazı kurumlarla ilgili son gelişmeler, Türkiye’deki Suriyeli sığınmacılar, S-400 füzeleri, Libya’ya asker gönderilmesi, Kanal İstanbul ve bir çok gündemle ilgili olaylarla ilgili gelişmeleri vatandaş takip etmekten yoruldu. Her an, her dakika yeni bir gündem ortaya atılıyor, vatandaşın takip etmesi için de aklını o yöne doğrulttuğu sırada farkına bile vardırılmadan “zam” uygulamaları başlayıveriyor.

Hakkını arayanlar, tepkilerini dile getirmek isteyenler ise bir yöntem veya kılıf bulunarak susturulmaya çalışılırcasına kafalar bulandırılıyor.

Eski Çevre Bakanlarından 73 yaşındaki Fevzi Aytekin, telefon dolandırıcılarına 500 bin lira değerindeki altını kendi elleriyle kaptırmış. Eski bakan; “Maalesef dolandırıldım, aptallığıma doymayayım!”diye konuşmuş.

Kadına şiddet ve öldürme olayları eksilmek yerine her geçen gün artış gösteriyor. İnsan olan insanın yüreği sızlarken, yetkililerin ne gibi farklı yöntemler uygulayarak bu can alıcı sorunun çözebileceği anlar sabırla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya’daki toplantıda, Türkiye’de 4 milyon Suriyeli bulunduğunu, 50 bin kişinin daha topraklarımıza doğru gelmekte olduğunu söyledi.

Türkiye’de yaşayan Suriyeli sığınmacılar arasındaki, “terörist sayılarına yenilerin eklenebileceği” aklıma geliyor.

Terör örgütünün adını vermenin “reklam olacağını” düşündüğüm için vermeden yazıyorum, son günlerde benim kentimde yakalanan teröristlerin, Suriye’de eğitim gördüğü yönündeki haberleri yazarken kentimin olduğu kadar, ülkemin de geleceğini kaygı ile düşünüyorum.

Şimdi de kutlayabileceğimiz bir haberi sizlerle paylaşmak istiyorum. Batman’ın Gerçüş ilçesinde Trafik Polisi Ahmet Eroğlu, denetimler sırasında Adliye’de memur olarak görev yapan eşi Kadriye Erdoğlu’nun aracını durdurup evraklarını inceler. Evraklarında eksiklik bulan Trafik Polisi Eroğlu, eşine 108 lira para cezası yazar.

Ben buna, “Adaletli memur” derim ve ellerinden sıkarım işte!.. Saygılarımla…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar