25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5723
EURO35.0394
ALTIN2432.5
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Görev bilinci

Biz görevimizin bilinciyle hareket ederek, yaşadığımız kentin eksik ve aksaklıklarını gündeme taşıyoruz.


Yöneticilerin eksik ve aksak sorunlara çözüm getirmeleri veya uğraş verip vermemeleri ise kamuoyunun gözlemleriyle yorumlara açık olarak yaşanıyor.
 

Ne yazmışız, neler yazmışız? Kent merkezindeki trafik ışıklarının olmamasının bir eksiklik olduğunu, trafikte yaya ve araçların bazı anlarda zor anlar yaşadıklarını yazmışız. Yalan mı veya iftira mı etmişiz.


Musa Şahin bulvarı üzerinde çifte petrollerin oradan Adana yönüne doğru seyrederken, yeni belediye hizmet binası önündeki kavşakta trafik ışığı olmadığı gibi Salı pazarına giden kavşakta da ışık bulunmadığını ve burada sık sık kazaların oluştuğunu yazmışız. Hata mı yapmışız veya iftira mı atmışız.


Buradan geçiyoruz PTT hizmet binası önünde, devlet Bahçeli Meydanındaki trafik ışıklarının saniyelerinin hatalı çalıştığını, döner kavşak konumundaki bu yerde trafik ışıklarının düzensizliğini yazmışız, hata mı etmişiz, iftira mı etmişiz. Buradan geçiyoruz, Atatürk İlköğretim okulunun önündeki kavşakta, Askeri lojmanların önündeki kavşakta trafik ışığı bulunmadığını yazmışız. Buradan biraz daha ileriye gidiyoruz Devlet bahçeli bulvarı girişinde sık sık kazaların olduğu bu kavşakta da trafik ışıklarının olmamasını yazmakla hata mı etmişiz, iftira mı atmışız. Buradan geçiyoruz, Alparslan Türkeş Caddesi kavşağında yine trafik ışıkları bulunmadığını yazmışız, hata mı etmişiz, iftira mı etmişiz. Alhanlı yoluna kadar trafik ışığının bulunmamasında kaç kavşak geçildiğini yetkililer hesap ediyorlar mı?


Davlet bahçeli meydanından itibaren  üç kavşağı geçip dördüncü kavşakta trafik ışığının bulunmasını yetkililer ve yöneticiler hesap edemiyorlar mı?


Bizler sorumluluk bilinci ile görevimizi yerine getirip sorunları gündeme taşımaktan yorulmayız. Yetkililer ve sorunları çözmekle görevli olanlar ise kendilerine iletilen her sorunun yerine getirmediği sürece kamuoyu gözünde eleştiri almaktan kendilerini kurtaramazlar.


Osmaniye kent merkezinde, devlet bahçeli Meydanından Dr. Ahmet Alkan caddesine girişte, Ziraat Bankası şubesinin önündeki noktada yaşanan sorunları bizler görebiliyoruz da yetkililer göremiyorlar mı?


Toprakkale garajı yönüne giden sokak, Devlet Bahçeli Meydanına giden yön, Belediye hizmet binasına giden yön ve Kent müzesine giden sokağın buluştuğa noktada yayaların hangi noktadan geçeceğine yönelik işaret bulunmamaktadır. Araçların hangi noktadan hangi yöne dönüş yapacağı işareti bulunmamaktadır.


Bu noktada meydana gelebilecek trafik kazasında görevlilerin hangi durumlara göre ceza tutanağı hazırlayacağını merak ediyorum.


Kıbrıs Şahidi Albay Halil İbrahim Karaoğlanoğlu Parkı levhasının henüz tabela yazımı tamamlanamadığı için veya Belediye bütçesinde tabela parası olmadığı için bankamatik park olmaktan kurtaramadığımız kent merkezimizdeki parkın girişlerinden ve çıkışlarından selam ve saygı ile…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar