29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0153
ALTIN2324.8
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Elveda…

Bugün son günüm dostlar. Elveda ediyorum sizlere, el sallayarak elveda ediyorum.


Sevdiklerim, saygı duyduklarım, sevmeye çalıştıklarım, samimi olduklarım elveda hepinize.


Sizlerle birlikte olduğum süre içinde arkamdan kuyumu kazanlar, kızanlara bile elveda diyorum.


Elveda herkese, beni duyanlara, duymayanlara da duyanların duyurmasını rica ederek elveda herkese.


Yarın sizlerle olmayacağım, bugün son günüm dostlarım. Bu güne kadar yaşadığımız iyi ve kötü günleri anımsayıp arada bir beni anarsanız mutlu olurum. Bir kenara atmayıp arada bir adımı anımsadığınızı gördüğümde birlikte geçirdiğimiz güzel günlerin varlığını anımsarım. Eğer bir kez olsun arada bir benim adımı anımsamadığınızı öğrendiğim anda, birlikte kötü günleri yaşadığımı ve yaşattığım aklıma gelerek kahrolurum.


Elveda dostlarım, elveda hepinize. Bugünden sonra yokum aranızda, gidiyorum tarihin tozlu takvim yapraklarının arasında gerilere doğru.


Yeni bir yaşam arkadaşınız geliyor aranıza, yepyeni bir yılla tanışacaksınız bu gecenin saat:24.00’den sonra. Bundan sonra 365 gün 6 saat boyunca onunla birlikte olacak, onunla yaşayacaksınız. Yeni gelen yılın sizlere neler getireceğini, neleri yaşatacağını ve birlikte neleri yaşayacağınızı tahmin edemiyorum ama, biraz da yaşamın iyi veya kötü koşullarının kendi ellerinizde olduğunu anımsatmak istiyorum.


Sizlere veda ederken, belki beni hiç sevmeyenleriniz bile yeni birlikte olacağınız yılda yaşamınızın bazı anlarında beni anımsayabileceğinizi aklınızın bir kenarından çıkarmamanızı öneriyorum.


Bazı anlarınız olacak ki, benim o kadar da kötü olmadığımı, bana kötü diyenler düşünerek anımsayacaklardır. Yeni yılınızla birlikte yaşarken yaşadığınız olumlu anlarda beni unutacak, benimle birlikte olduğunuz mutlu anlarda, yeni yılınızdaki mutsuzluğunuzda mutlaka beni aklınıza getirecek ve arkadaşlarınız arasında konuşacaksınız.


Elveda ediyorum bugün sizlere, elveda dostlarım. Ben içten ve samimi olarak dostlarım diyerek vedalaşıyorum sizlere. Acı ve tatlı günlerimiz geçti birlikte. Ne de olsa 365 gün 6 saatlik bir yaşantımız oldu sizlerle. Giderayak kırgın veya küs gitmek doğru olmaz. Bu nedenle sizlere güler yüzle, tatlı bir dille veda ediyorum.


Aynı zamanda yeni yaşam yılınızın da sizlere benden daha çok güzellikler getirmesini, barış, mutluluk, huzur, güven, hoşgörülü günler yaşatmasını ve birlikte yaşayabilmenizi tüm içtenliğimle diliyorum.


Ben 2013 yılı, sizlere, tüm canlı ve cansız varlıklara elveda diyorum. birlikte yaşadığımız süre içerisinde sizlere hakkımı helal ediyorum. Sizlerin de bana hakkını helal edip etmeme noktasında yüreğinizin sesini dinlemenizi bekliyorum.


Elveda dostlarım, bu gece saat 24.00’den sonra 2013 yılı demeyeceksiniz, yeni gelen yılın adını yazacaksınız notlarınızda. Sadece gerek duyduğunuzda adımı anımsayacak ve anımsatacaksınız.


Yeni yılınız bir kez daha sizlere güzellikler ve barış getirsin. Bana elveda dostlar, Yeni Yılınız kutlu olsun, 2014’le barış içinde yaşamaya özen gösterin. Saygılarımla.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar