24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.526
EURO34.8093
ALTIN2440.7
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Duyduklarım ‘Doğru’ olmasın!

Osmaniye’nin tanıtılması, İl olarak duyurulması için yapılan ve yapılacak olan her türlü etkinliğin yanında ve destekçisi olduk.


Aynı duygularda her türlü tanıtım etkinliğinin yanında destek vermeye hazır olduğumuzu gazetemizin sütunlarındaki haberlerden anlamış olmalısınız.


Osmaniye’miz adına gurur verici, sevindirici olarak gördüğümüz As Osmaniyespor kadınlar Basketbol takımının başarıları göz dolduruyor.


Takımı oluşturan basketçi kadınlarımızla Osmaniye’de yediden yetmişe herkes gurur duyuyor. Herkes bu takımı, oyuncularını, teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini alkışlıyor.


Şu anda iyi bir ivme kazanan, Şampiyonluğa giden yolda, Birinci lig’i yakalamanın hesapları yapılıyor.


Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’i A grubunda mücadele veren, Birinci lig yolunda büyük başarılar elde eden takımın geleceği konusunda duyduklarımızın ‘doğru’ olmamasını ümit ediyorum.


İyi bir ivme kazanan ve Şampiyonluğu göğüslemeye az bir sürenin kaldığı bu günlerde As Osmaniyespor ile ilgili konuşulanları okurlarımla paylaşma gereği duydum.


Osmaniye’miz adına gelecekte üzücü olayların yaşanmaması için bunları gündeme taşımak ve kendisini bu kentin geleceği için adayan insanların bilmesi,öğrenmesi ve duymasını istedim.


As Osmaniyespor takımının birinci lig’e çıkması ile birlikte, birilerine satışının yapılacağı konuşuluyor. Lider olarak birinci lig’e yükselen kulübün para hırsı yüzünden satılması ‘dedi-koduları’na inanmak istemiyorum, kimsenin de inanacağını sanmıyorum.


Ancak, “ateş olmayan yerden duman çıkmaz” halk deyimini anımsadığımızda, böylesi sözlerin kimler tarafından ve ne amaçla çıkarıldığını düşünmemiz gerekiyor. Böylesi sözlerin altında nelerin yattığını, sözün sahibinin bir yerlerdeki konuşmalarda kulağına bir takım sözlerin gelip gelmediğini de önemsemek gerekiyor.


Osmaniye olarak ilimizin tanıtılması ve adının duyurulması için güzel bir etkinlik yakaladık. Bunu da Kadın basket takımı ile gündeme yerleştirdik. Eğer yukarıdaki söylentilerin iki harfi bile doğru ise bu kentin insanlarına karşı büyük bir yanlışlık yapılmış olacağını düşünüyorum. Hele de kadınlarımıza karşı yapılacak en büyük saygısızlık olarak değerlendirilebilir.


Bu söylentileri ciddiye almak gerekiyor, ciddiye alınması gerekiyor ve ciddiye almaları gereken yetkili veya yöneticilerin bu konuları araştırmaları gerekiyor.


Eğer, bu söylentilerin peşine düşülmez de gelecekte söylentiler ‘gerçek’ olursa, bugün seyirci kalanlar da aynı vebalin altına girmiş olacaklardır.


Biz gazeteci olarak duyumlarımızı okurlarımızla ve sporseverlerle, Osmaniye halkı ile paylaşıyoruz.


Söylentileri araştırmak, söz veya sözlerin çıktığı yerleri bulmak, kulüp yöneticileri ile görüşmek ellerinde yetki bulunan ve sporsever olarak bildiklerimize düşüyor.


Osmaniye’miz adına gurur duyduğumuz, destek verip alkışladığımız bu oyuncularımızın başarılarını kutlamanın heyecanını yaşarken, böyle bir beklentinin ümidini taşırken, ortada dolaşan böylesi sözlerin doğru olmadığını birilerinin açığa çıkarmasını, eğer birazı doğru ise de böyle planlar peşinde olanların peşinin bırakılmamasını istiyoruz. Saygılarımla…

 

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar