29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3602
EURO35.0199
ALTIN2325.6
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Daha kaç can vereceğiz?

Duymalısınız, duymanız gerekiyor ve duymak için kulaklarınızı iyi açmanıza da gerek yok!


Bu kenti yönetenler, yetkileri şu veya bu şekilde ellerinde olanlar, en önemlisi de yaşanabilir kent oluşturma amacı ile koltuklarında oturanların yapması gerekenleri her koşulda anımsatıyoruz.


Osmaniye’deki trafik karmaşasını yazmaktan yorulmayacağız. Bu kentin önemli kavşaklarında sinyalizasyon ışıkları neden yapılmıyor?


Dün sabah bir vatandaşımızın ölüm haberini duydum. Ölüm nedeni ise, eski otogar çıkışındaki Musa Şahin Bulvarı üzerindeki kavşakta, yani Salı pazarı yolu kavşağında önceki gün bir aracın çarptığı Osman isminde bir vatandaşımızın yaşamını yitirmesi olayıydı bu.


Gündelik kazaların yaşandığı bu ve benzeri kavşaklarla ilgili  çözüm yolları aranmıyor mu, yoksa aranıyor da hayata mı geçirilmiyor merak ediyorum.


Bu kentte biri Bulvar, diğeri de cadde olmak üzere iki önemli yolun Musa Şahin bulvarı üzerindeki giriş-çıkışlarında sinyalizasyon lambaları bulunmuyor.


Bir siyasi partinin iki Genel başkanının adını taşıyan bu kavşakların trafik akışı yönünden tehlikelerini göremiyorlar mı?


MHP’nin eski Genel Başkanlarından, rahmetli Alparslan Türkeş’in adının verildiği cadde, yani Zorkun yolunun Musa Şahin Bulvarı giriş ve çıkışındaki kavşakta sinyalizasyon lambası bulunmuyor.


Diğeri ise Osmaniye Milletvekili ve şu anda MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Bahçeli Bulvarı’nın Musa Şahin bulvarı üzerindeki giriş-çıkışlarında sinyalizasyon lambaları bulunmuyor.


Osmaniye’nin MHP’li Belediye başkanı Kadir Kara’nın yaptığı olumlu hizmetlerde güzel olanlardan seviniyor, eksik ve hatalı olanlardan da eleştiriyoruz.


Geçtiğimiz günlerde kadirli yolu üzerindeki bir kavşağa sinyalizasyon lambası takılması olayına sevindik.


MHP’nin iki Genel başkanının adını taşıyan, aynı zamanda da MHP’li eski belediye Başkanı rahmetli Musa Şahin’in adını taşıyan bulvar üzerindeki iki önemli kavşakta sinyalizasyon lambalarının bulunmaması MHP’li belediye Başkanı tarafından bir eksiklik olarak görülmüyor mu?


Yerel iktidarda Ak Parti veya CHP’li belediye Başkanı olmuş olsa, MHP’nin iki Genel başkanının adlarını taşıyan Bulvar ve Cadde’de sinyalizasyon hizmeti verilmemesi belki farklı yorumlanabilir veya eleştirilebilir.


Yerel iktidarda MHP’li Belediye Başkanı bulunuyorsa, kime ne demeli, nasıl bir eleştiri yapmalı bunu anlamakta zorlanıyorum.


Osmaniye kent içi trafiğinin bir an önce yeniden gözden geçirilmesi, Musa Şahin bulvarı üzerindeki önemli kavşaklara sinyalizasyon takılması, alt veya üst geçitler yapılarak kazaların azaltılması çözümlerinin ivedi olarak gerçekleşmesini bekliyoruz. Saygılarımla…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar