28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.339
EURO35.1558
ALTIN2306.8
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

Başkan istifa etti!..

Başkanın istifası ile ilgili  ayrıntılı olayları haber yapmak yerine köşemde yazmayı uygun gördüm.

Başkanın görevinden neden istifa etmek zorunda kaldığını veya istifa mı ettirildiğini merak edenler yazımın devamını merak etmeden hemen anımsatmak istiyorum; (Bugün 1 Nisan. Bu bir 1 Nisan Şakasıydı!..)

Bugünkü köşeme bu espri ile başlarken, görevinden ayrılan bir Belediye başkan  yardımcısından sözedebilirim.

Osmaniye Belediyesi’nde Başkan Davut Çuhadar döneminde Belediye Başkan yardımcılığı görevinde bulunan Fazıl Nacar, son yerel seçimler sonunda Adana’nın Ceyhan ilçe Belediye’sinde Başkan yardımcısı olarak göreve başlamıştı.

Ceyhan’ın Ak Partili Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün Başkan yardımcısı olarak görev yapan Fazıl Nacar, aynı zamanda Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde de  Harita Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapıyordu.

Fazıl Nacar, Ceyhan belediye Başkan yardımcılığı görevini yürütürken, önümüzdeki yerel seçimler için de Ak Parti’den Osmaniye Belediye Başkan Aday adayı olarak nabız yoklayan bir isimdi.

Ceyhan’ın Ak partili Belediye başkanı Alemdar Öztürk, partiden ihraç edildi, şu anda Öztürk Bağımsız Belediye Başkanı konumunda bulunuyor.

Belediye başkan yardımcısı Fazıl Nacar Ceyhan belediyesindeki görevinden 28 Mart 2016 tarihi itibarı ile ayrıldığını belirtiyor.

Nacar, gerekçe olarak YÖK yasasının 38. maddesini gösterirken, OKÜ’deki görevine ağırlık vereceğini vurguluyor.

Yazımın başında  Bir Nisan şakası olarak başladım ama, devamında  Başkan olmasa da önümüzdeki yerel seçimlerde Başkan Aday adayı olarak çalışan, 28 Mart gününe kadar da Ceyhan ilçesinde Belediye Başkan yardımcısı olarak görev yapan Fazıl Nacar’ın  istifa etmesini okurlarımla paylaşmış oldum.

Bugün 1 Nisan, çevrenizdeki arkadaşlarınızın şakalarına hazır mısınız? Bazılarınız bu sabah erkenden ilginç şakalarla karşılaşabilirsiniz. Şaka ile gerçek arasında bocalama içerisinde olurken, bazı anlarda da şakaların gerçeğe dönüşme olayına da tanık olabilirsiniz.

Çevremizde, ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan o kadar olumsuz olaylar varken, bugünkü köşe yazımı 1 Nisan şakasına ayırdığım için bana kızanların olduğunu sezinler gibiyim.

Ciddi ve üzücü olayların, ülke sorunlarının gündemde olduğu bu günlerde, 1 Nisan şakası yapmama kızanlar olabilir ama, bu kadar stresin içerisinde biraz da sizleri güldürmek, meraksatmak ve bahar sıcaklarının görüldüğü bu günlerde durgunlaşan hücrelerinizi hareket etmek istediğimi söylesem, yine mi kızarsınız bana?

Her zaman söylediğim gibi, okumak ve okuduklarını iyi anlayabilmek, yorumlarken okuduklarınızda yaşanan olayları incelemekle başarılı sonuçlara ulaşabilmeniz mümkündür.

Bir başkasının okuduğunu dinlerken mutlaka karşınızdaki kişi araya kendi yorumunu katacağından, olayları bizzat kendiniz gözlerinizle görüp, okuyarak beyninizi de biraz olsun yormak suretiyle olayların içerisinde payınız olması önem taşır. Saygılarımla…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar