16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5229
EURO34.6008
ALTIN2496.9
Mustafa BARDAK

Mustafa BARDAK

Mail: [email protected]

12.12.2012

Bugün tarihsel anlamda önemli bir günü yaşıyoruz. 2012 yılının 12’nci ayının, 12’nci günündeyiz.


Bu tarihte farklı ve unutulmaz olayları yaşamak isteyenler olacaktır. Yaşamlarında unutmamak için bugünü seçenler; evlenenler, işyeri açanlar, yeni bir işe başlayanlar ve benzeri olayları unutmamak için bu günü seçeceklerdir.


Bir de bugünü seçmedikleri halde, bu günde farklı olayları yaşayanlar olacaktır. Seçmedikleri halde böylesi bir günde tesadüfen evlenenler, boşananlar, işyeri açanlar, yeni bir işe başlayanlar da bu tarihi akıllarından silemeyeceklerdir.


Siz olsaydınız bugün ne yapmak ve  ne gibi bir olayı yaşamak isterdiniz? Bugünkü tarihi unutmamak için unutulmaz bir olay yaşayıp, kendinize bir iyilik yapın. Ama, güzel olsun, unutulmaz olsun. Acı ve gözyaşı olmasın, üzüntülü olmasın ve 12’nci ayın 12’nci gününde 2012 yılını anımsarken mutlu olabilecek bir olayı yaşamaya çalışın.


Bugün; sevdiğiniz birini kaybederseniz, işinizi kaybederseniz yıllar sonrasında acı ve üzüntü ile anımsarsınız.


Bugün; biriyle sevgi dolu anlar yaşarsanız, sağlıklı ve mutlu olayların içinde kendinizi bulursanız yıllar sonrasında yüreğinizde mutluluklarla anımsarsınız.


Gelecek yıl böyle bir tarihsel olayı yaşamaya şansınız olmayacaktır. 2013 yılında günün 13’ncüsü olacaktır, ama 13.’ncü ay olmayacağı için bugünkü tarih son şansınız olacağından, bu günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor.


Tüm insanlara bugünlerinin acı ve üzüntülerden uzak, mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu yaşamasını diliyorum.


Bugün özel bir günü yaşamanız için önemli olduğuna göre, bugünü iyi değerlendirmelisiniz. Tarihte bazı günler vardır ki, unutulması olası değildir. Örneğin 1453, İstanbul’un fethi olarak akıllardan nasıl silinemiyor ve bu tarihi gördüğümüzde “İstanbul’un fethi”diye söylüyorsak, yıllar sonrasında da 12.12.2012 tarihinde yaşadıklarımızı aklımızdan çıkarabilmemiz olası olmayacaktır.


Bugünlerde basından izlediğimiz kadar, farklı düşünceler yaşanmasına karşın, insanlar 21 Aralık 2012 tarihini konuşuyor. Maya takvimine göre 21 Aralık 2012 günü bir takım doğal afetler olacağı, dünyanın karanlığa bürüneceği, elektriklerin kesileceği ve benzeri olayların olabileceği konuları gündemi meşgul ediyor.


Her insanın mutlaka kendi inanışlarına ve düşüncelerine göre farklı görüşleri vardır, olması da doğaldır. Biz bu konu üzerinde herhangi bir yorum yapmak istemiyoruz. Doğru veya yanlış inanış ve düşünce de diye herhangi bir tahmin yürütmek istemiyoruz.


Bizim bugünkü konumuz, bugünkü tarihin önemi ve bugünkü tarihin benzerinin bir daha yaşanmayacağıdır.


Gelin bugün kendinize unutulmaz bir iyilik yapın, bugün unutamayacağınız bir güzellikler yaşatın. Herkese; ikibinoniki yılının, onikinci ayının, onikinci gününün sağlık, mutluluk, huzur, barış ve sevgi içerisinde yaşamalarını diliyorum.saygılarımla…

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar