29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Osmaniyeli kadınların sinema keyfi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniyeli kadınların sinema keyfi
Abone ol
Osmaniye'de kadın hekim, eczacı, muhtar ve avukatların katkılarıyla, kentteki bir gurup kadın sinema keyfi yaşadı.

Osmaniye'de kadın hekim, eczacı, muhtar ve avukatların katkılarıyla, kentteki bir gurup kadın sinema keyfi yaşadı.

Daha önce hiç sinemaya gidemeyen 80 kadın, araçlarla evlerinden alınarak, getirildikleri Park 328 Alışveriş Merkezindeki sinema salonunda "Eltilerin Savaşı" adlı filmi izlediler.

Unutulmaz bir gün geçirmenin mutluluğu içerisinde olan kadınlar, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 



Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Emine Sofuoğlu Coşkun, kadınların omuz omuza sıralandıklarında aradan kimse geçemeyeceğini belirterek, "Bu gün bu omuzlarda şehit annesinin üzüntüsünü, evladı çığ altında kalan annenin yürek sancısını, kendi geçim derdini taşıyan kadınlarımızı, bir kaç saatliğine de olsa üzüntüsünü, yürek sancısını, geçim derdini unutmasına yardımcı olmak için bir sinema filminde buluşturmanın mutluluğunu yaşadık.

Bu fikri paylaştığımda benimle birlikte hareket etmekte biran bile tereddüt etmeyen Tabip Odası Başkanı Dr. Asu Kaya Gedik , Barolar Birliği Kadın Komisyonu (TÜBAKKOM) koordinatörü Av. Aybala Didem Dağlı, eczacılarımız, doktorlarımız, kadın muhtarlarımız Elif Tatar, Aysel Akyüz ve Hüsne Çapar hanımefendilere minnettarlığımı bir borç biliyorum.

Organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan cinemaximum müdiresine ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum." dedi. 

Programa katkı sağlayan Dr. Asu Kaya Gedik ise Emine Sofuoğlu Coşkun'un kadınları sinemaya götürme fikrini söylediğinde, hiç tereddüt etmeden hekim, eczacı ve baro üyesi avukatların bir araya geldiğini belirterek, "Onlarca kadını toparlayabilmek? Nasıl olacaktı?! Bilirsiniz cesaret bulaşıcıdır.

TÜBAKKOM Koordinatörü Av. Aybala Didem Dağlı, kadın muhtarlarımız Elif Tatar, Aysel Akyüz ve Hüsne Çapar'ın iş disiplin ve gücü muhteşemdi.

En büyük mutluluk ise onların yüzünde ki mutluluk ışıltısı idi. Başta fikir ve hareket öncüsü Ecz. Emine Sofuoğlu Coşkun olmak üzere destek veren kadın hekimlerimize, kadın eczacılarımıza, Osmaniye Barosuna, sinema yönetim ve çalışanlarına teşekkürü borç biliriz." diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar