28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3151
EURO35.1355
ALTIN2278.6

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ORTADAN KALKIYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ ORTADAN KALKIYOR!
Abone ol
Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirten Başkan Güngör, “Bölgede düzensiz bir şekilde bulunan yeme içme yapılarının yerine misafirlerimize daha nezih hizmet sunacak yeni satış evleri inşa ediyoruz.

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirten Başkan Güngör, “Bölgede düzensiz bir şekilde bulunan yeme içme yapılarının yerine misafirlerimize daha nezih hizmet sunacak yeni satış evleri inşa ediyoruz. Yeni tesislerde ayrıca şehrimizin yöresel ürünlerinin tanıtımı ve satışı yapılacak. Hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TRT Çukurova Radyosu’nun canlı yayınında Yedikuyular Kayak Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Tesisin bölge açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapan Güngör, “Tesisimiz şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Hemşerilerimiz ve şehir dışından gelen misafirlerimiz merkezden 10 dakikalık bir mesafeyle kayak tesisimize ulaşıyor. Tesisimizde geçtiğimiz yıl 800 bin misafirimizi ağırladık. Bu rakamı daha da artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Çevre İlerden Yoğun İlgi

Başkan Güngör, “Yedikuyular Kayak Merkezi, 1,5 milyon metrekare alan üzerine projelendirildi.

Proje içerisinde ilave pistler ve tesisler de yer alıyor. Bununla ilgili bir çalışma yapıyoruz. Kayak merkezimize Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin gibi komşu şehirlerimizden misafirlerimiz de yoğun ilgi gösteriyor. Bu ilgiyi karşılamak üzere yeni sezon için önemli bir hazırlık başlattık” dedi.

Kayak Merkezine Davet

Görüntü kirliliğine sebep olan yeme içme tesislerinin bulunduğu alanın daha da güzelleşeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bölgede düzensiz bir şekilde bulunan yeme içme yapılarının olduğu alanda çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Bölgede misafirlerimizin nezih bir ortamda ihtiyaçlarını karşılamaları ve şehrimizin yöresel ürünlerinin satışının yapılacağı yeni yapılar inşa ediyoruz. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışıyor. İnşallah yeni sezonda çalışmalarımız hizmette olacak. Gerek hemşerilerimizi gerekse komşu şehirlerimizi yeni sezonda Yedikuyular Kayak Merkezi’mize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar