28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Yedi Mart Hastanesi’ne “Yetki belgesi” verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yedi Mart Hastanesi’ne “Yetki belgesi” verildi
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hizmet vermekte olan Özel Yedi Mart Hastanesi Sağlık Bakanlığı'ndan "Sağlık Turizmi Yetki Belgesi" aldı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hizmet vermekte olan Özel Yedi Mart Hastanesi Sağlık Bakanlığı'ndan "Sağlık Turizmi Yetki Belgesi" aldı.

Verilen bu belge ile Özel Yedi Mart Hastanesi Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesini almaya hak kazanarak uluslararası seviyede sağlık hizmeti sunma yeterliliğine kavuşmuş oldu.

Gerekli alt yapı çalışmalarını yaparak uluslararası sağlık hizmetlerinde faaliyet gösterebilmek için Sağlık Bakanlığı’na başvuruda bulunan Özel Yedi Mart Hastanesi, Bakanlık tarafından yapılan inceleme ve teftişler sonucu ülke çapında Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesini almaya hak kazanan hastaneler arasında yerini aldı.

Sağlık turizmi açısından son derece önemli olan Yetki Belgesi İl Sağlık Müdürlüğünde düzenlenen bir törenle verildi.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz tarafından, Özel Yedi Mart Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Mustafa Gürlek'e  yetki belgesi teslim edildi.

Düzenlenen törende Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr.Mehmet Cingöz ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ender Erikan hazır bulundu.

Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, yetki belgesi teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Bakanlığımız tarafından Sağlık turizminde, Türkiye’ye dünyanın diğer ülkeleriyle kıyaslandığında giderek artan bir talep olduğu  görülmektedir.

Dünyanın en çok turist çeken ülkelerinden biri olan Türkiye’nin, sağlık turizminde de sağlık kuruluşlarımızın katkılarıyla üst sıralara çıkarmak planlanmaktadır.

Sağlık turizmi desteklenerek ilimizi tarihi ve coğrafi zenginliklerinin yanında sağlık hizmeti alanında da uluslararası platformda önemli bir konuma getirerek ülkemizi uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır.

Yetki belgesinin almasında emeği geçen Müdürlüğümüz çalışanları ve  Özel Yedi Mart Hastanesi çalışanlarını tebrik ederiz.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar