29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

Kadirli’de Okul Müdürleri toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadirli’de Okul Müdürleri toplantısı yapıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Okul Müdürleri kurul toplantısı İl Milli Eğitim müdürü Aydın Albak başkanlığında yapıldı.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Okul Müdürleri kurul toplantısıİl Milli Eğitim müdürü Aydın Albak başkanlığında yapıldı.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öncesinde Kadirli İlçesine bağlı okul/kurumların Okul Müdürleri Değerlendirme Toplantısı, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda, saat 14.00'te yapıldı.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak başkanlık ederken, Kadirli İlçe Millî Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çözeli ile okul müdürleri katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak'ın konuşmasıyla başladı. 

İl Milli Eğitim Müdürü Albak, konuşmasında, Okul Müdürlerin gayretiyle, bir eğitim öğretim yılına daha huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir şekilde gireceklerini, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde hedeflenen başlıklara yoğunlaşmaya devam edeceklerini belirterek, Okul Müdürlüklerin bu bağlamda üzerine düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getireceklerini temenni ettiklerini söyledi. 

Albak konuşmasının devamında, geçen dönemde de olduğu gibi beceri tasarım atölyelerine ağırlık verilmesi gerektiğini, öğrenci-öğretmen ve veli üçgeninin etkin işleyişinin sağlanması ve öğrencilerin gelecek hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynadığının bilinmesi gerektiğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak konuşmasının sonunda; “Geleceğimizin teminatı öğrencileriz zorlu bir sınav döneminden geçmektedir ve elde edilen sonuçların okul müdürleri tarafından değerlendirilmesini ve bu yıl planlamalarını buna göre yapmalarını istiyorum.

Ayrıca; sene boyunca göstermiş olduğunuz özverili çalışmaların bu yıl daha da pekiştirilmesini bekliyoruz.

Bu hususta gerekli özenin ve gayretlerin gösterilmesinden dolayı tüm okul Müdürlerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum”dedi.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından  soru cevap ile sona erdi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar