23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.575
EURO34.9092
ALTIN2436.6

Boyner’in en büyük ikinci mağazası Metropol AVM’de açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boyner’in en büyük ikinci mağazası Metropol AVM’de açıldı
Abone ol
Boyner, en büyük ikinci mağazasını Metropol AVM’de açtığını duyurdu.

Boyner, en büyük ikinci mağazasını Metropol AVM’de açtığını duyurdu.

38 ilde 112 mağazaya ulaştıklarını söyleyen Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan, “Yeni nesil mağazacılık konseptimiz ve koşulsuz müşteri mutluluğu ilkemizle en çok seçeneği en keyifli ortamda en ayrıcalıklı fırsatlarla sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Mimar Mustafa Toner tarafından tasarlanan yeni mimari konseptin uygulandığı Boyner Metropol mağazası, 3 kata yayılmış 7 bin metrekare alanda hizmet vermeye başladı.

Mağazada, kadın, erkek, çocuk, spor, ayakkabı, çanta, kozmetik, aksesuar ve ev koleksiyonlarından 350 marka ve 230 bin adet ürün yer alıyor.

İstanbul’da Boyner Cevahir sonrasında en büyük ikinci mağazanın açıldığını belirten Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Eren Çamurdan, “Yeni nesil mağazacılık konseptimiz ve koşulsuz müşteri mutluluğu ilkemizle en çok seçeneği en keyifli ortamda en ayrıcalıklı fırsatlarla sunmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Bunun için mağazalarımıza yenilerini eklemeye ve müşterilerimizin bizi görmek istedikleri önemli AVM projelerinde yer almaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde açılan ve açıldığı günden bu yana büyük bir ilgi ile karşılaşan Metropol AVM de bunlardan biri.

Dekorasyonunda doğallığın hâkim olduğu mağazamız; içinde bulunan cafe’si, çocuk oyun ve dinlenme alanları, wi-fi hizmeti gibi ince detaylarıyla müşterilerimize sıcak ve konforlu bir alışveriş imkânı sunuyor.

Müşteri mutluluğunu ve beklentilerini göz önüne alarak yaptığımız öncü ve yenilikçi çalışmalarımızla müşterilerimize ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunarken, perakende sektörüne ve AVM’lere de katma değer yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar