160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zonguldakta yoğun sis etkili oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zonguldakta yoğun sis etkili oldu
Abone ol
ZONGULDAK’TA GÜNEŞLİ HAVANIN ARDINDAN SICAKLIKLARIN DÜŞMESİYLE YOĞUN SİS ETKİLİ OLDU. GÖRÜŞ MESAFESİ YER YER 6 KİLOMETREYE KADAR DÜŞTÜ.

Zonguldak’ta güneşli havanın ardından sıcaklıkların düşmesiyle yoğun sis etkili oldu. Görüş mesafesi yer yer 6 kilometreye kadar düştü.


Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte kentte yoğun sis etkisini gösterdi. Sıcaklığın 10 dereceye kadar düştüğü kentin yüksek kesimlerinde yoğun sis etkili olurken, görüş mesafesi 6 kilometreye kadar düştü.


Gün içerisinde yağış beklenen kentte deniz ulaşımı da sisten etkilendi. Limana girmek için sıra bekleyen bir yük gemisi sisli havada bekleyişini sürdürdü.


Rüzgarın kuzey batıdan saatte 3 kilometre hızla estiği Zonguldak’ta hava sıcaklıklarının Perşembe gününden itibaren artması bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte iki yıl aradan sonra ilk satranç turnuvası yapıldıÖnceki Haber

Siirtte iki yıl aradan sonra ilk satranç...

Antalyasporda Haji Wright, performansıyla göz dolduruyorSonraki Haber

Antalyasporda Haji Wright, performansıyl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar