160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zonguldakta Huzur 67 uygulamasında 179 araç ve 61 iş yeri denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zonguldakta Huzur 67 uygulamasında 179 araç ve 61 iş yeri denetlendi
Abone ol
Zonguldak'ta "huzur 67" Uygulamasında 179 Araç Ve 61 Iş Yeri Denetlendi

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan 179 araç ve 61 iş yeri denetiminde 17 bin 148 TL para cezası kesildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İncivez Mahallesi’nde aranan şahıslar ve kayıtsız kiralanan günübirlik evlere yönelik "Huzur 67" uygulaması yapıldı. Uygulamada hırsızlık, uyuşturucu madde kullanmak ve satmak, resmi belgede sahtecilik, kasten yaralama vb. suçlardan aranması olan toplam 17 aranan şahıs yakalandı. Umuma açık eğlence ve dinlenme yerlerine yönelik yapılan uygulamada da 873 şahıs, 179 araç ve 61 iş yeri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde nitelikli cinsel istismar suçundan aranan ve hakkında 11 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir aranan şahıs yakalandı. 1 şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca, 1 şahsın üzerinde ise 2 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi.

Huzur 67 uygulamasında yapılan şok yol kontrol uygulamalarında trafik kurallarını ihlal eden 9 araç sürücüsüne toplam 17 bin 148 TL trafik idari para cezası kesildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karşıyaka Belediyesi yaz kursu kayıtları başladı!Önceki Haber

Karşıyaka Belediyesi yaz kursu kayıtları...

Sokakta kolu kelepçeli dolaşan kadın polisi alarma geçirdiSonraki Haber

Sokakta kolu kelepçeli dolaşan kadın pol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar