27 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Zonguldakta asayiş ve güvenlik tedbirleri görüşüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zonguldakta asayiş ve güvenlik tedbirleri görüşüldü
Abone ol
Zonguldak’ta Asayiş Ve Güvenlik Tedbirleri Görüşüldü

Zonguldak’ta haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve TCSG-86 Bot Komutan Vekili Teğmen Yasin Kirazlı katıldı.

Toplantıda, il genelindeki asayiş ve güvenlik durumu değerlendirilirken, güvenlik güçleri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Özellikle yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı deniz ve sahil kesimlerindeki güvenlik tedbirleri ele alındı. Vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla alınan önlemler ile ilgili birimler tarafından sürdürülen çalışmalar değerlendirildi.

Kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların ilgili kurumların koordinasyonunda sürdürüleceği belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Matteo Guendouzi: Buraya özgüvenli geldik Önceki Haber

Matteo Guendouzi: Buraya özgüvenli geldi...

İsmail Kartal: Buraya skoru korumaya değil, kendi oyunumuzu oynayarak turu geçmeye geldik Sonraki Haber

İsmail Kartal: Buraya skoru korumaya değ...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar