25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Zonguldakta 7 günde 5 ruhsatsız maden ocağı imha edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zonguldakta 7 günde 5 ruhsatsız maden ocağı imha edildi
Abone ol
Zonguldak'ta Jandarma Ve Emniyet Ekiplerinin Geçtiğimiz Hafta Gerçekleştirdiği Operasyonlarda, Kaçak Olarak Işletildiği Tespit Edilen 5 Maden Ocağı Imha Edilerek Kullanılamaz Hale Getirildi.

Zonguldak’ta jandarma ve emniyet ekiplerinin geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği operasyonlarda, kaçak olarak işletildiği tespit edilen 5 maden ocağı imha edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 23-29 Mart tarihleri arasında kaçak maden ocaklarına yönelik geniş kapsamlı denetim ve operasyonlar yürütecek. Kent genelinde belirlenen stratejik noktalarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen faaliyetlerde, toplam 10 farklı noktada detaylı kontroller yapıldı.

Ekiplerin saha çalışmaları neticesinde, ruhsatsız ve güvenlik önlemlerinden yoksun şekilde işletildiği belirlenen 5 kaçak maden ocağı tespit edildi. Söz konusu ocaklar, ilgili mevzuat çerçevesinde imha edilerek faaliyetlerine son verildi. Yetkililer, bu tür kaçak faaliyetlerin hem çalışanların can güvenliğini tehlikeye attığını hem de çevreye ciddi zararlar verdiğini vurgulayarak, denetimlerin kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

Detaylı inceleme başlatan güvenlik güçleri, kaçak ocaklarla ilgili yasal süreci sürdürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Taşkın yardım malzemeleri tasnifine eşlik etti Önceki Haber

Başkan Taşkın yardım malzemeleri tasnifi...

Başkan Er: Yeni bir Malatya inşa ediyoruz Sonraki Haber

Başkan Er: Yeni bir Malatya inşa ediyoru...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar