160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Zihinsel engelli kayıp kadın 20 saat sonra 2 kilometre mesafede bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zihinsel engelli kayıp kadın 20 saat sonra 2 kilometre mesafede bulundu
Abone ol
Giresun’da Dün Akşamdan Beri Kayıp Olan Zihinsel Engelli Kadın, Jandarma Ve Arama Kurtarma Gönüllülerden Oluşan 70 Kişilik Ekip Tarafından Yaklaşık 20 Saat Sonra Sağ Olarak Bulundu.

Giresun’da dün akşamdan beri kayıp olan zihinsel engelli kadın, jandarma ve arama kurtarma gönüllülerden oluşan 70 kişilik ekip tarafından yaklaşık 20 saat sonra bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Giresun’un Dereli ilçesine bağlı Çal köyünde ikamet eden zihinsel engeli bulunan 32 yaşındaki Fatma A. isimli kadın, dün akşam saat 18.00 sıralarında evden ayrılmasının ardından kayboldu. Kayıp ihbarı üzerine arama çalışması başlatan Dereli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle beraber, Jandarma Özel Harekat, AFAD ve AFAD gönüllüleriyle beraber 70 kişilik ekiple yaklaşık 20 saat sonra evinden 2 kilometre mesafedeki Azizgil mevkiinde sağ olarak bulundu.

Sağlık kontrolleri için hastaneye kaldırılan Fatma A’nın sağlığının yerinde olduğu gittiği gezmede evinin yolunu şaşırdığı için ormanlık alanda kaybolduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Jandarma Komutanı Dedebağından ERVA Spor Okuluna ziyaretÖnceki Haber

İl Jandarma Komutanı Dedebağından ERVA S...

Yol çalışmasında altın bulundu iddiasıSonraki Haber

Yol çalışmasında altın bulundu iddiası

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar