27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Zeytinburnunda parkta işlenen satırlı cinayet davasında karar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeytinburnunda parkta işlenen satırlı cinayet davasında karar
Abone ol
Zeytinburnu’nda Parkta Oturan Kişiyi Satırla Başına Defalarca Kez Vurarak öldürmekten Yargılanan Sanık Hakkında Karar Açıklandı. Mahkeme, Sanığın 25 Yıl Hapisle Cezalandırılmasına Hükmetti.

Zeytinburnu’nda parkta oturan kişiyi satırla başına defalarca kez vurarak öldürmekten yargılanan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme, sanığın 25 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

Zeytinburnu’nda parkta oturan Murat Keskinbıçkı’yı başına defalarca kez satırla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan İsmail Aksoy’un yargılandığı davada karar açıklandı. Bakırköy 21. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık İsmail Aksoy ile avukatı hazır bulundu. Duruşmaya maktulün kız kardeşi müşteki Nagihan Bağbekleyen de katıldı. Duruşmada son savunması sorulan sanık Aksoy, “Ben böyle bir şey yapmadım, beraatımı istiyorum” dedi.

Sanığın son sözünün ardından kararını açıklayan mahkeme, Aksoy’un önce müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Cezanın sanığın üzerindeki muhtemel etkilerini dikkate alan mahkeme, takdiri indirim uygulayarak cezayı 25 yıla düşürdü.

Duruşmanın bitmesinin ardından konuşan maktulün kardeşi Nagihan Bağbekleyen, “Bu adam daha önce parkta herkesi rahatsız ediyormuş zaten. Ağabeyimin cinayetinden 5 gün önce satırla Bulgar bir turiste saldırmış, tehdit etmiş. Adam şikayetçi olsaydı belki ağabeyim ölmeyecekti. Yani bu adam çıkınca başkasına da zarar verecek. Az ceza verildi, itiraz edeceğiz. Ağırlaştırılmış müebbet almalı” dedi.

İddianameden

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 27 Aralık 2021’de Zeytinburnu’nda meydana gelen olay anlatılmıştı. İddianamede, Topkapı Deprem Parkı içerisinde bir erkek cesedi bulunduğuna yönelik ihbar gelmesi üzerine soruşturma başlatıldığı aktarılmıştı. İncelenen kamera görüntülerinde İsmail Aksoy’un parka doğru giden güzergahta tespit edildiği ve yakalanarak gözaltına alındığı kaydedilmişti. İfadesi alınan İsmail Aksoy’un ağabeyi Ersin Aksoy ise kardeşinin yakalanmasından 3-4 gün önce odasında satır bulduğunu ve kimseye zarar vermemesi için satırı çöpe attığını söylemişti. İsmail Aksoy’un ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis ile cezalandırılması talep edilmişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kepezin ‘Tematik Bilim Kampı başlıyorÖnceki Haber

Kepezin ‘Tematik Bilim Kampı başlıyor

ÇÜ öğrencilerinden depremde hayatını kaybeden arkadaşları için anlamlı belgeselSonraki Haber

ÇÜ öğrencilerinden depremde hayatını kay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar