03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Zarar vermenin cezası 940 bin lira: Diyarbakırda sürü halinde görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zarar vermenin cezası 940 bin lira: Diyarbakırda sürü halinde görüntülendi
Abone ol
Diyarbakır'ın çermik Ilçesinde, Nesli Tükenme Tehlikesi Nedeni Ile Koruma Altında Olan Ve Kaçak Avlanması Durumunda 940 Bin Lira Ceza Kesilen Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüntülendi.

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde nesli tükenme tehlikesi nedeniyle koruma altında olan ve kaçak avlanması durumunda 940 bin lira ceza kesilen dağ keçileri sürü halinde görüntülendi.

Çermik Saltepe Mahallesi’nde nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçisi sürü halinde görüntülendi. Dağ keçilerini sürü halinde çeken Selim Toprak, ’’Tarlada çalışırken uzakta dağ keçisi sürüsü gördüm. Ben de o anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına aldım. İlk defa bu kadar kalabalık bir sürü gördüm’’ dedi.

Çermik’te doğal yaşam alanlarında sık sık dağ keçileri ve yaban hayvanları görülürken, dağ keçilerini kaçak avlayanlara 940 bin lira idari para cezası uygulandığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaklaşık 200 sporcu Bilecikte Korfbol Turnuvasında buluştu Önceki Haber

Yaklaşık 200 sporcu Bilecikte Korfbol Tu...

Başkan Görgel, miniklerin tekne orucu heyecanına ortak oldu Sonraki Haber

Başkan Görgel, miniklerin tekne orucu he...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar