160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yüzük çalan hırsıza çağrı: “Sana farklı bir yüzük vereyim”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yüzük çalan hırsıza çağrı: “Sana farklı bir yüzük vereyim”
Abone ol
İŞLETME SAHİBİ MURAT BARAN

Van’da hediyelik eşya dükkânına giren hırsız, müşteriye ait emanet yüzüğü alıp sırra kadem bastı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.


Edinilen bilgilere göre, iş merkezinde saat, gümüş ve bijuteri dükkânına giren hırsız, tespihlere bakmak istedi. İş yeri sahibinin tespihleri getirmek için arkasını döndüğü sırada emanet yüzüğü cebine koyan hırsız, dükkândan çıkıp gitti. Yüzüğün olmadığını sonradan fark ettiğini ifade eden işletme sahibi Murat Baran, bu tür olayların sürekli yaşandığını ifade ederek, yetkililerden bunlara karşı tedbir almasını istedi.


İş yerinde üç güvenlik kamerasının olduğunu belirten Baran, “Önceki gün müşterimize yüzük siparişi vermiştik. Yüzüğe tadilat, tamirat aşamasında cila sürdük ve koruması için anahtarlığın olduğu yere bıraktık. Bu sırada hırsız içeri girdi. İçerde çocuklu bir bayan müşteri de vardı. O arada hırsız bir tespih sordu. Tespihi çıkardığım sırada yüzüğü çalıp cebine koyuyor. Ben yüzüğün peşinde değilim. Belki değersiz de olabilir ama ben müşterime karşı mahcubum. Bir yüzük için karakola da başvuramadım ama bu bir değil iki değil üç değil. Biz artık bunlardan bıktık. Zaten ekonomik olarak dar boğazdayız. Bir de bunlar üstüne gelince sıkıntı yaşıyoruz” dedi.


Konuşmasında yüzüğü çalan hırsıza da seslenen Baran, “Ben bu kardeşimden de rica ediyorum. Getirsin yüzüğü bıraksın, ben ona farklı bir yüzük vereyim. Müşterime karşı mahcup olmayayım. Çünkü özel yaptırdığım bir yüzük. Yetkililerden de bunlarla alakalı tedbirler istiyoruz. Bunlar elini kolunu sallaya sallaya istedikleri yerlere girip istediklerini çalabiliyorlar” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üsküdarda İstanbulun tarihi güzelliklerine “Ayna” tutulduÖnceki Haber

Üsküdarda İstanbulun tarihi güzellikleri...

Yeşile bürünen Adananın kuzey ilçelerine ziyaretçi akınıSonraki Haber

Yeşile bürünen Adananın kuzey ilçelerine...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar