160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yunusemreli İkra Türkiye Şampiyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunusemreli İkra Türkiye Şampiyonu
Abone ol
YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN JUDOCUSU İKRA ÜZÜM, AFYONKARAHİSAR'DA DÜZENLENEN MİNİKLER TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI'NDA ALTIN MADALYA KAZANDI.

Yunusemre Belediyespor’un judocusu İkra Üzüm, Afyonkarahisar’da düzenlenen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.


Türkiye Judo Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, 64 ilden 939 sporcunun katılımıyla Afyonkarahisar’da yapıldı. Müsabakalarda Manisa’yı temsil eden Yunusemre Belediyesporlu judoculardan İkra Üzüm, 57 kiloda altın madalyanın sahibi oldu. Sporcuyu ve antrenörlerini tebrik eden Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, altyapıya verdikleri önemle katıldıkları her kategoride madalya istikrarı yakaladıklarını belirterek, bu tablonun Manisa ve Türk judosunun geleceği için umut verici olduğunu söyledi. Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Halil Atmaca ise başarının aile ortamındaki disiplinli çalışmayla elde edildiğini kaydederek, "İkra çok çalışarak Manisa’ya altın madalya kazandırdı. Gururluyuz, mutluyuz. Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluğa ulaşan kızımızı kutlar, bizlere her konuda destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e, Kulüp Başkanımız Arif Alkan’a teşekkür ederiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Büyükkılıç, trafiğe açılan 17.5 milyon TLlik katlı kavşağı yerinde incelediÖnceki Haber

Başkan Büyükkılıç, trafiğe açılan 17.5 m...

Fizyomer bir bebeğin daha hayatına umut olduSonraki Haber

Fizyomer bir bebeğin daha hayatına umut...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar