28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yunusemrede işçilerin yüzünü güldüren zam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yunusemrede işçilerin yüzünü güldüren zam
Abone ol
Yunusemre Belediyesi'nde En Düşük Işçi Maaşı 17 Bin Tl Oldu. Işçilerin Yeni Sözleşme Ile Birlikte Alın Terlerinin Karşılığını Almanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Açıklayan Hizmet Iş Sendikası Manisa 1 No’lu şube Başkanı Okan Polat, Başkan Dr. Mehmet çerçi’ye Teşekkür Etti.

Yunusemre Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 17 bin TL oldu. İşçilerin yeni sözleşme ile birlikte alın terlerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat, Başkan Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

Yunusemre Belediyesi, Toplu İş Sözleşmesi çerçevesinde çalışanlarına yaptığı zam ile yüzleri güldürdü. Yunusemre Belediyesi, yetkili sendika olan Hizmet-İş MAYEB AŞ’de bulunan çalışanları kapsayan sözleşme ile maaşlar iyileştirilirken; Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat işyeri temsilcileri ile birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin makamında bir araya gelerek sözleşmeyi imza altına aldı. Yapılan zam ile birlikte çalışanları enflasyona ezdirmediklerini kaydeden Başkan Çerçi, “Daha önce kamuoyu ile paylaştık. Bütün işçi kardeşlerimiz bizim için çok değerli. Her zaman söylediğim gibi işçi dostu bir belediyeyiz. İşçi kardeşlerimiz büyük bir gayretle şehrimize hizmet ediyorlar. Her zaman onları nasıl daha fazla motive edebiliriz, belediyeye aidiyetlerini artırabiliriz, evlerine nasıl mutlu dönmelerini sağlayabilirizi düşünüyoruz. Bu çerçevede bütçemizin de imkanlarını zorlayarak bir çalışma yaptık. En düşük maaşı 17 bin TL olarak belirledik. Hizmet İş Sendikamızla sözleşmemizi yaparak bunu imza altına aldık. İşçilerimize hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla Manisa’da en iyi ücret veren belediye biziz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Biz bir aileyiz. Amacımız bu ilçede yaşayan herkesin güzel bir şehirde mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamak“ diye konuştu.

Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat ise hem belediye hem de çalışanlar için iyi bir sonuç elde edildiğini belirtti. Polat, “Yunusemre Belediyemiz ile işçilerimiz adına çok güzel bir sözleşmeye imza atmış bulunmaktayız. Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederim. Başkanımız yaptığı zamla da işçilerimizin gönlünü ihya etti. İşçi babası başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Manisa’da yaptığımız en iyi sözleşmeyi imza altına aldık“ dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İklim İzcileri yaz mevsimini verimli geçiriyorÖnceki Haber

İklim İzcileri yaz mevsimini verimli geç...

Eskişehirde lokantadan vatandaşlara aşure hayrıSonraki Haber

Eskişehirde lokantadan vatandaşlara aşur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar