14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yozgatta yolu sular altında kaln köye kayıkla ulaştılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yozgatta yolu sular altında kaln köye kayıkla ulaştılar
Abone ol
çekerek Ilçesinde Etkili Olan Yağışların Ardından Bazı Yollar Sular Altında Kalınca, Ulaşımda Alternatif Yollar Denenmeye Başlandı.

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde etkili olan yağışların ardından bazı yollar sular altında kalınca, ulaşımda alternatif yollar denenmeye başlandı.

Çekerek ilçesindeki Lavanta Adası ve ilçeye bağlı Cemaloğlu köyüne ulaşım sağlanan yol, son günlerde etkili olan yağışların ardından sular altında kaldı. Hamzalı köyü tarafında bulunan alternatif yol da iyileştirme çalışmaları dolayısıyla çamurlu olduğundan kullanım için elverişsiz hale geldi.

Köyde ulaşım kayıkla sağlanmaya başladı. Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte köye aile ziyaretine gelenler manzara karşısında hayrete düştü.

İstanbul’dan köyüne gelen Ahmet Şahan da ulaşım sıkıntısı yaşayanlardan biri oldu. Ailesiyle bayram tatilini geçirmek için Cemaloğlu köyüne gelen Şahan, köyüne kayıkla ulaştı. Şahan "Cemaloğlu köyünde oturuyoruz. İstanbul’dan bayramda babamı ziyarete geldim ama yol kapanmış. Nasıl geçeceğimizi de bilmiyoruz. Diğer taraf da çamur. Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Kayıkla geçmeye çalışacağız. Devlet büyüklerimizden alternatif yollar yapmasını bekliyoruz" diyerek yaşadığı durumu ifade etti.

Köy sakinleri etkili olan yağışların ardından bu duruma çözüm bulunmasını istiyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler yaşlıların bayram tıraşını yaptı Önceki Haber

Öğrenciler yaşlıların bayram tıraşını ya...

Yoldaki çukurları Belediye öldü anonsuyla protesto ettiler Sonraki Haber

Yoldaki çukurları Belediye öldü anonsuyl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar