160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yöresel kıyafetleriyle TEKNOFESTte ilgi topluyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yöresel kıyafetleriyle TEKNOFESTte ilgi topluyorlar
Abone ol
Adana'da Düzenlenen Havacılık, Uzay Ve Teknoloji Festivali'nin (teknofest) Ikinci Gününde Heyecan Devam Ederken Yöresel Kıyafetleriyle Alanda Gezen Vatandaşlar Büyük Ilgi çekiyor.

Adana’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin (TEKNOFEST) ikinci gününde heyecan devam ederken yöresel kıyafetleriyle alanda gezen vatandaşlar büyük ilgi çekiyor.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, Adana Havalimanı’nda devam ediyor. Festivalin ikinci gününde, akrobasi gösterilerinden ileri teknoloji simülasyonlarına, bilimsel atölyeler ve sergilere kadar her yaştan katılımcı için etkinlik programı yer alıyor.

Ziyaretçiler, dün olduğu gibi bugün de Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, HÜRKUŞ, HÜRJET, Bayraktar Akıncı, Bayraktar TB3, Jandarma Çelik Kanatlar, atak helikopteri ve paramotorların gökyüzündeki hareketlerini takip edecek.

Yöresel kıyafetleriyle geziyorlar

Kentin yöresel kıyafetlerini giyen Şahin Ünal, Hakkı Şen ve Aydın Ferdi, alanda büyük ilgi topladı. Ünal, Şen ve Ferdi, vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirip uçakların başında poz verdi.

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Şahin Ünal, “Bizler Adana’nın yöresel kıyafetlerini giyip geziyoruz. Tek festivallerde değil, her zaman bu kıyafetlerimizle geziyoruz. Adana’nın ismini duyurmak için çabalarımız sürüyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahç...

Trafikte tehlike saçan görüntü: Yolun yarısını kaplayarak malzeme taşıdıSonraki Haber

Trafikte tehlike saçan görüntü: Yolun ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar