160x600
10 December, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yolda oluşan çukurları görünce dayanamayan esnaf kum ve çakılla çukurları kendisi kapattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yolda oluşan çukurları görünce dayanamayan esnaf  kum ve çakılla çukurları kendisi kapattı
Abone ol
Antalya’nın Alanya Ilçesi Mahmutlar Mahallesinde Belediyenin Yol çalışması Sonrası Oluşan çukurları Kendi ImkÂnlarıyla Dolduran Esnaf Murat Sağlam, Oluşabilecek Kazaların önüne Geçerek Takdir Topladı.

Antalya’nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesinde esnaf, yol çalışması sonrası oluşan çukurları kendi imkânlarıyla doldurup muhtemel kazaların önüne geçmeye çalıştı.

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi’nde oluşan çukurlar hem sürücüler hem de yayalar için tehlike oluşturdu. Cadde üzerinde esnaflık yapan Murat Sağlam ise örnek bir davranış sergileyerek akşam saatlerinde eline aldığı kova ile topladığı kum ve çakıllarla yolun ortasında oluşan çukurları tek tek doldurdu. Durumun ardından yetkililere de bilgi veren Sağlam’ın müdahalesi sonrasında ekipler bölgeye gelerek yol yapım çalışması başlattı. Yapılan onarımın ardından cadde yeniden eski haline getirildi.

Yolda oluşan çukurlardan sonra vicdanının rahat etmediğini belirten esnaf Murat Sağlam ‘’Bundan birkaç gün öncesiydi. Arkadaşlar ile birlikte oturuyorduk. Bu yolda bir çalışma yapılmış ama kapatmamışlar. Gelen giden araçlar zarar görüyor kaza riski yaşıyorlardı. Aynı gün bir arkadaş da kaza yaptı. Biz de esnaf olarak durumdan rahatsız olduk. Vicdanımız el vermedi. Vatandaşın teker yarılmasın patlamasın diye böyle bir şey yaptık. Elimize kova aldık güzelce kapattık. İnsanlar rahatça geçti " dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sigortacılık öğrencileri sektör temsilcileriyle bir araya geldi Önceki Haber

Sigortacılık öğrencileri sektör temsilci...

Başkan Yılmaz gençlerle bir arada Sonraki Haber

Başkan Yılmaz gençlerle bir arada

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar