160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yok artık...Uçurumun kenarındaki demir bariyerleri çaldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yok artık...Uçurumun kenarındaki demir bariyerleri çaldılar
Abone ol
BURSA’NIN TARİHİ KÖYÜNDEKİ DEMİR BARİYERLER TEKER TEKER ÇALINIYOR

Uludağ’ın eteklerinde yer alan ve Resat Nuri Gültekin’in romanında yer alan Bursa’nın tarihi Zeyniler köyündeki demir bariyerler teker teker sökülüp çalınıyor.


Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Zeynilere çıkan vatandaşlar araçların uçuruma düşmemesi için yol kenarına döşenen demir bariyerlerde değişiklik olduğunu fark etti. Dikkatli bakıldığında bariyerlerin arka destek kısmının tek tek söküldüğünü fark eden vatandaşlar, bazı bariyerlerin de çalındığını gördü.


Zaman doğa yürüyüşleri için Zeyniler köyüne çıkan Necati Öztürk bariyerlerin çalınmaması için yetkililere çağrıda bulundu.


Destekleyen demirlerin çalınmasıyla bariyerlerin sallandığını, bir kısmının yola düştüğünü söyleyen Öztürk, yetkililerin kar yağışları başlamadan tedbir alıp gerekli düzenlemeyi yapmasını istedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde müze açılışıÖnceki Haber

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lis...

Emet kebabı tescillendiSonraki Haber

Emet kebabı tescillendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar