160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

YKSnin ilk oturumu başladı: Öğrenciler sınavda, veliler dışarda ter döküyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YKSnin ilk oturumu başladı: Öğrenciler sınavda, veliler dışarda ter döküyor
Abone ol
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (yks) Birinci Oturumu Olan Tyt Için Sakarya’da Sınav Yerlerine Gelen öğrenciler Başarılı Olmak Için Ter Dökmeye Başlarken Veliler Ise Dışarıda çocuklarının Heyecanına Ortak Oldu.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu olan TYT için Sakarya’da sınav yerlerine gelen öğrenciler başarılı olmak için ter dökmeye başlarken veliler ise dışarıda çocuklarının heyecanına ortak oldu.

Üniversiteye giriş sınavı YKS’nin birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün gerçekleştirilmeye başlandı. Sakarya’da da sınava girecek olan adaylar ve velileri, sabahın erken saatlerinden itibaren okulların önünde toplandı. İçeri giriş saatinin gelmesinin ardından polis ve gözetmenlerin eşliğinde sınıflara giden öğrenciler, sınavın birinci oturumuna katılarak ter dökmeye başladı. Çocuklarını sınava getiren ebeveynler ise okul çevresinde bekleyerek heyecana ortak oldu. Sınavın ilk oturumunda öğrencilere Türkçeden 40, sosyal bilimlerden 20, temel matematikten 40, fen bilimlerinden 20 soru olmak üzere toplam 120 soru sorulacak ve 165 dakika sürecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel gereksinimli çocuklar yüzmenin keyfini yaşıyorÖnceki Haber

Özel gereksinimli çocuklar yüzmenin keyf...

Uzmanından uyarı: Kene, türünden bağımsız olarak birçok hastalığı taşıyabiliyorSonraki Haber

Uzmanından uyarı: Kene, türünden bağımsı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar