160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yıllardır atıl durumda olan park Karabüke kazandırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıllardır atıl durumda olan park Karabüke kazandırıldı
Abone ol
Karabük Belediye Başkanı özkan çetinkaya’nın Talimatlarıyla Yıllardır Atıl Durumda Olan Saat Kulesi Parkı Yenilenerek Vatandaşların Hizmetine Açıldı.

Karabük’te yıllardır atıl durumda olan Saat Kulesi Parkı, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın talimatı ile yenilenerek vatandaşların hizmetine açıldı.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın seçim vaatlerinden biri olan Saat Kulesi Parkı’ndaki çalışmalar tamamlandı. Yıllardır atıl durumda bulunan park, çevre düzenlemesi ile yenilenerek vatandaşların hizmetine açıldı. Törende konuşan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, “Hem TOKİ’lerimiz, hem de millet bahçemiz kısa sürede tamamlanır, vatandaşımızın hizmetine sunulur ve bu şekilde de Karabük’teki vatandaşlarımızın yaşam kalitesine, vatandaşlarımıza dokunan hizmetler bu şekilde devam eder. Karabük’ün geçmişinde içinde bulunduğumuz bu park gerçekten çok kıymetli ve vatandaşlarımızın nefes aldığı, gelip burada çevre ve doğayla iç içe sosyalleştiği bir ortamdı” dedi. Yavuz, eğitimden ulaşıma, sağlığa, güvenliğe, kültür ve turizme kadar birçok noktada çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise, yıllardır atıl durumda olan saat kulesini yeniden şehre kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktararak şunları söyledi:

“Saat Kulesi Parkı ailelerimizin, dostlarımızın bir araya geleceği 120 kişilik oturma alanına sahip bir buluşma alanı olacaktır. Hafta sonları halkımızın burada kuracağı kahvaltı, sohbet masalarına ücretsiz çay ikramı vermekten şeref duyacağız. Ayrıca burada normalde parklarda dışarıdan yiyecek getirmek yasaktır derler ama burada dışarıdan getireceğiniz kahvaltılıklar olsun, yiyecekler olsun hepsi serbest.”

“Buralar onlarca kez yapıldı ama onlarca kez sahipsiz kaldı” diyen Çetinkaya, “İstiyoruz ki bundan sonra sahipsiz kalmasın. Karabüklü çocuklar, aileler bu parklarda güzel vakit geçirsin istiyoruz. Karabük’ümüzün sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan bu park, proje şehrimizin maneviyatına ve sosyal hayatına katkı sunacaktır. Belediye olarak Karabük’ümüzü daha yaşanabilir şehir haline getirmek için canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından dua ve kurdele kesimi ile açılışı yapılan parkın gezilmesiyle program sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malazgirt Zaferinin 953üncü yıl dönümü kutlamaları Ahlatta başladıÖnceki Haber

Malazgirt Zaferinin 953üncü yıl dönümü k...

Pehlivanköyde sel ve taşkın bilgilendirme faaliyetiSonraki Haber

Pehlivanköyde sel ve taşkın bilgilendirm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar