25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.4822
EURO34.9401
ALTIN2434.3

Yıldız futbolcuların final maçlarında giydiği formalar sergilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıldız futbolcuların final maçlarında giydiği formalar sergilendi
Abone ol
BU SEZON KAZANAN TAKIMIN İSTANBUL ATATÜRK OLİMPİYAT STADI'NDA KALDIRACAĞI UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI VE 2005 YILINDAN BUGÜNE KADAR OYNANAN FİNAL MAÇLARINDA YILDIZ FUTBOLCULARIN GİYDİĞİ FORMALAR, KRAMPONLAR İLE MAÇLARDA KULLANILAN TOPLAR, HAKEM FORMALARI GİBİ BİRÇOK EŞYA TÜRK HAVA YOLLARI'NIN (THY) İSTANBUL HAVALİMANI'NDA BULUNAN BUSSİNES CLASS LOUNGE'DA SERGİLENMEYE BAŞLADI.

Bu sezon kazanan takımın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda kaldıracağı UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası ve 2005 yılından bugüne kadar oynanan final maçlarında yıldız futbolcuların giydiği formalar, kramponlar ile maçlarda kullanılan toplar, hakem formaları gibi birçok eşya Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul Havalimanı’nda bulunan Bussines Class Lounge’da sergilenmeye başladı.


THY’nin, ’UEFA Şampiyonlar Ligi Finalleri’ temalı sergisi İstanbul Havalimanı’nda yer alan THY Bussines Lounge’daki müze salonunda futbolseverlerin beğenisine sunuldu. Eserlerin yıllara göre kronolojik olarak sıralandığı sergi, ’Miracle of Istanbul’ olarak bilinen 2005 yılındaki efsane Milan - Liverpool finalinden başlayıp, 2023 yılına kadar olan 18 finale ait birbirinden değerli ürünlere ev sahipliği yapıyor. Serginin açılışı THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, UEFA Sponsorluk ve Lisanslama Yöneticisi Guilaume Sabran ve diğer davetliler tarafından gerçekleştirildi. Sergide Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Karim Benzema, Iker Casillas, Xavi, Andres Iniesta, Carles Puyol, Paul Scholes, Frank Lampard, Arjen Robben, Sadio Mane gibi yıldız futbolcuların Şampiyonlar Ligi final maçlarında giydiği forma, şort, krampon, müsabakalarda kullanılan toplar ile hakemlerin giydiği formaların yanı sıra Şampiyonlar Ligi Kupası da yer alıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlkokulda depremzedeler yararına hayır çarşısıÖnceki Haber

İlkokulda depremzedeler yararına hayır ç...

“Nöbet geçiren epilepsi hastasının çenesini açmaya çalışmayın”Sonraki Haber

“Nöbet geçiren epilepsi hastasının çenes...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar