160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yıkılmak üzere olan elektrik direği mahalleliyi korkutuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yıkılmak üzere olan elektrik direği mahalleliyi korkutuyor
Abone ol
Samsun’un çarşamba Ilçesinde Yıllardır Onarılmayan Eğik Elektrik Direği, Mahalle Sakinlerinin Tepkisine Neden Oluyor. Evinin önündeki Direği Kapısıyla Destekleyerek Ayakta Tutmaya çalışan Ilyas Tiryaki, Durumu "ihmal Ve Cinayete Teşebbüs" Olarak Nitelendirdi.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 10 yılı aşkın süredir eğik duran elektrik direği, devrilme riskiyle mahalle sakinlerini tedirgin ediyor.

Çarşamba ilçesi Beyyenice Mahallesi’nde yaşayan İlyas Tiryaki, 10 yılı aşkın süredir eğik durumda bulunan elektrik direğiyle ilgili defalarca yetkililere başvurduğunu ancak sonuç alamadığını söyledi. Direğin hem kendi ailesini hem de mahalle halkını büyük tehlikeye attığını belirten Tiryaki, "Her şikayetim sonrası geldiler ama direği düzeltmeden gittiler. Bu direk bir insanın üzerine yıkılsa sorumlusu kim olacak?" dedi.

Tiryaki, elektrik direğinin yanındaki telefon direğinin de eğilmeye başladığını sözlerine ekledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında su kıtlığı çiftçilerin mesai saatlerini değiştirdi Önceki Haber

Aydında su kıtlığı çiftçilerin mesai saa...

Bayraktar: "Fındık Kuraklık Vurgunu Yedi, Rekolte Beklentisi Düşecek" Sonraki Haber

Bayraktar: "Fındık Kuraklık Vurgunu Yedi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar