160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yiğidolar pas ve pres çalıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yiğidolar pas ve pres çalıştı
Abone ol
DG SİVASSPOR, 2022-2023 SEZONU ÖNCESİ KAMP ÇALIŞMALARINA BUGÜN ÖĞLEN YAPTIĞI ANTRENMANLA DEVAM ETTİ. İDMANDA YOĞUNLUKLU OLARAK PAS VE PRES ÇALIŞMASI YAPILDI.

Sivasspor, 2022-2023 sezonu öncesi kamp çalışmalarına bugün öğlen yaptığı antrenmanla devam etti. İdmanda yoğunluklu olarak pas ve pres çalışması yapıldı.


Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarına kampın 4’üncü gününde Bolu’nun Gerede ilçesinde öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Kamp yapılan otelin sahasında ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından dayanıklılık koşularıyla devam eden antrenman, kanat şut çalışmaları ve yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.


Kaleciler Ali Şaşal Vural, Muammer Yıldırım, Emre Satılmış ve Baver Kuçkar ise kaleci antrenörü Zafer Özgültekin yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.


Sivasspor akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hong Kongta gemi ikiye ayrıldı: Onlarca kişi kayıp Önceki Haber

Hong Kongta gemi ikiye ayrıldı: Onlarca...

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar