27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yetkililer Sanayi Sitesi esnafının sorunları dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yetkililer Sanayi Sitesi esnafının sorunları dinledi
Abone ol
Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Küçük Sanayi Sitesi Esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Küçük Sanayi Sitesi Esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Küçük Sanayi Sitesinde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkan Vekili Yavuz Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hulusi Akkuş ve Melih Loş, İl Müftüsü Ali Çakmak, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Necdet Ünlü, siyasi parti temsilcileri ve Küçük Sanayi Sitesi esnafı katıldı.

Toplantının başında konuşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Necdet Ünlü, Vali Yılmaz’a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise sanayi esnafına geçtiğimiz günlerde yaşanan sel nedeniyle “geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Allah bir daha göstermesin, beterinden korusun.

Tabi afetler zaman zaman olur, buna karşı bizim görevimiz siyasetçi olarak, hükümet olarak, devlet olarak sizlerin mağduriyetlerinin giderilmesi için tedbirler almak.

Bundan sonra bir daha yaşanmaması için bizim görevimiz sizin bu beklentilerinize cevap bulmak. O nedenle Sayın Valimiz Devletimizi temsilen burada, biz milletvekilleri olarak buradayız, Belediye Başkan Vekilimiz burada.

Yaraların en kısa sürede sarılması için gereken ne ise bizler de sizin yanınızdayız.”diye konuştu.   

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel nedeniyle bir kez daha “geçmiş olsun” dileklerini ileterek, önemli olanın cana zarar gelmemesi olduğunu, geri kalan zararın telafisinin mümkün olduğunu söyledi.

Eksikliklerin giderilmesi için çalışıldığını belirten Vali Yılmaz, “Yanınızdayız, yanınızda olacağız. Burada sizlerle olmak, size hizmet ediyor olabilmek gerçekten çok büyük bir mutluluk.

Her zaman yanınızdayız, elimizden ne geliyorsa hiç esirgemeyiz Allah’ın izniyle.

Elimizden gelenin fazlasını yapmak istiyoruz. Benim kapım tüm Osmaniyelilere her zaman açık.”dedi.

Esnafın iletmek istediği sorunları dinlemek istediklerini belirten Vali Yılmaz, “Bize ilettiğiniz sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız. İyi ki varsınız, iyi ki bir aradayız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin.”dedi.

Vali Yılmaz, konuşmasının ardından Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Aksun: “29 yıldır Başbağlar milletimizin ortak acısı, ortak yasının adı olmuştur”Önceki Haber

Başkan Aksun: “29 yıldır Başbağlar mille...

1,7 tonluk boğayı alana koç hediye edecekSonraki Haber

1,7 tonluk boğayı alana koç hediye edece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar