160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yetim çocuklara bayramlık hediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yetim çocuklara bayramlık hediyesi
Abone ol
ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, RAMAZAN BAYRAM ÖNCESİ İLÇEDE YAŞAYAN YETİM ÇOCUKLARI TEPEDEN TIRNAĞA GİYDİRDİ.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede yaşayan yetim çocukları tepeden tırnağa giydirdi.


Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. "Beşikten Eşiğe" yetim projesi ile ilçedeki yetim çocuklara sahip çıkan Başkan Çiftçi, kışın bot ve mont ihtiyacını ve bayramda da tepeden tırnağa giydirdiği yetim çocukları yalnız bırakmıyor. Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki anlaşma yapılan ve belediyenin sosyal yardım mağazasından çocuklara bayramlık kıyafet hediye eden Çiftçi, çocukların yüzleri gülümsetti. Bayramlık elbise beğenen çocukların kıyafet seçimine destek olan Çiftçi, yakından ilgilendiği çocukların sevincine de ortak oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocasının sevgilisi ve bebeğine asit döken kadın tutuklandıÖnceki Haber

Kocasının sevgilisi ve bebeğine asit dök...

Burdur’da başka bir araçla çarpışıp alev alan otomobildeki kadın öldüSonraki Haber

Burdur’da başka bir araçla çarpışıp alev...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar