27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yeşilçam’ın Usta İsminden İyi Haber

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşilçam’ın Usta İsminden İyi Haber
Abone ol
Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden biri olan Kadir İnanır, dün Beykoz'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırıldı.


Yeşilçam'ın sevilen isimlerinden biri olan Kadir İnanır, dün Beykoz'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre, İnanır'ın beyin damarında pıhtı oluştuğu ve bilincinin kapalı olduğu belirtildi.

Ancak, yapılan başarılı müdahalelerin ardından İnanır'ın durumu stabil hale getirildi ve yoğun bakıma alındı.

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın ilk değerlendirmelerinde sağ tarafında felç olduğunu ve bilincinin kapalı olduğunu ifade etti.

Ancak, yapılan işlemler sonucunda tıkalı damardaki pıhtının temizlendiği ve beynin beslenmesinin sağlandığı belirtildi. İşlem sonrasında çekilen MR görüntülerinde de başarının teyit edildiği ve İnanır'ın beyin fonksiyonlarında olumlu bir hareketlenme olduğu bildirildi.

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural da bir açıklama yaparak, İnanır'ın durumunun stabil olduğunu ve tetkik sonuçlarının olumlu olduğunu belirtti.

Kural, İnanır'ın uyandırılma kararı alındığını ve yoğun bakımdaki sürecinin olumlu bir şekilde ilerlediğini ifade etti.

Sağlık çalışanlarının özverili çabalarının önemine vurgu yaparak, İnanır'a yönelik milyonlarca iyi dileğin kendisine ulaştığını belirtti.

İnanır’ın sosyal medya hesabından açıklama yapan Kural; “Doktorların önerisiyle 48 saatlik yoğun bakım sürecinde olacağı öngörülüyordu.

Ancak siz halkımıza iyi  vermek isterim. Bugün itibariyle tüm tetkik sonuçları olumlu çıktığından uyandırılma kararı alınmıştır.

Tahmin edeceğiniz gibi yoğun bakımda oldukça sık Kadir İnanır'ı görme şansım oldu. Tüm beden fonksiyonlarında olumlu bir hareketlenme olduğunu ben de gözlemledim.

Onu seven bizler için bu çok olumlu bir gelişme. Elbette süreç devam ediyor. Kuşkusuz doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının özverili çabası bu bağlamda çok önemli bir etken.

Milyonlarca insandan gelen iyi dileklerin ona ulaştığına emin olabilirsiniz. Çünkü Kadir İnanır Anadolu'nun her bir parçasını kalbinde taşıyan gerçek bir yurtsever ve her zaman söylediği gibi

"Bu topraklarda barışı görmeden" gitmemeye kararlı bir sanatçıdır.  Karadeniz’in fırtınalarıyla mücadeleyi bilen o toprağın insanı olarak da direnmekten vazgeçmeyecektir."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, TÜBİTAK Yarışmasında dereceye giren gençleri ödüllendirdiÖnceki Haber

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, TÜBİTAK...

Kestel Belediyesinden 6 bin kişilik sokak iftarıSonraki Haber

Kestel Belediyesinden 6 bin kişilik soka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar