160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yeşil, İşçilerimiz her şart altında üretmeye ve ülkemize katkı vermeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeşil, İşçilerimiz her şart altında üretmeye ve ülkemize katkı vermeye devam ediyor
Abone ol
Gmis Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yayınladığı Yeni Yıl Mesajında "maden Ve Mta Işçilerimiz Her şart Altında üretmeye, ülkemize Ve Milletimize Katkı Vermeye Devam Ediyor" Dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, yayınladığı yeni yıl mesajında "Maden ve MTA işçilerimiz her şart altında üretmeye, ülkemize ve milletimize katkı vermeye devam ediyor" dedi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, 2024 yılı kutlama mesajında şöyle dedi:

"Sendikamız, üyeleri başta olmak üzere ülkemiz halkının ve emekçilerinin hak ve çıkarlarının korunması, ekonomik ve sosyal refahlarının geliştirilmesi için verdiği mücadeleye her şart altında devam edecektir. Maden ve MTA işçilerimiz, her şart altında üretmeye, ülkemize ve milletimize katkı vermeye devam ediyor. Yeni yılda madenci kardeşlerimize ve tüm emekçilere kazasız belasız çalışmalar diliyoruz. Biz, üyelerimizin ve tüm emekçilerin güvenli ve sağlıklı çalışma şartlarında üreterek ülkemize ve halkımıza verdiği katkının artırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. TTK’da, TKİ’de ve özel sektörde çalışan maden işçilerimiz ile MTA işçilerimizin, emekçilerin ve tüm halkımızın Yeni Yılını kutluyor, barışın ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünyada yaşamak umuduyla, 2024 yılının en başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyoruz.”

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinderede sondaj çalışmaları tamamlandı Önceki Haber

Mersinderede sondaj çalışmaları tamamlan...

KATSO Başkanı Kadir Bozanın, yeni yıl mesajı Sonraki Haber

KATSO Başkanı Kadir Bozanın, yeni yıl me...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar