160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yerle bir olan Hataya tırlar ile adeta yardım yağıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yerle bir olan Hataya tırlar ile adeta yardım yağıyor
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 7.7 VE 7.6 BÜYÜKLÜKLERİNDEKİ DEPREMİM EN FAZLA ETKİLEDİĞİ KENTLERİN BAŞINDA GELEN HATAY’DA UMUTLA ÇARESİZLİK BİR ARADA YAŞANIYOR. DEPREMZEDELER İÇİN ÜLKENİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN TIRLAR İLE ADETA YARDIM YAĞIYOR.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremim en fazla etkilediği kentlerin başında gelen Hatay’da umutla çaresizlik bir arada yaşanıyor. Depremzedeler için ülkenin çeşitli yerlerinden tırlar ile adeta yardım yağıyor.


Yüzlerce binanın yerle bir olduğu, binlerce binanın da hasar gördüğü Hatay, depremin 4’ncü gününde ülkenin dört bir yanından gönderilen yardım tırları, jeneratör ve iş makinaları ile depremzedelere umut oluyor.


Çaresizliğin en üst seviyede yaşandığı Hatay’da kurtarma ve yardım dağıtım çalışmaları devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yazıcı: Depremzedelerin bir gece daha bölgede kalmalarını istemiyoruzÖnceki Haber

Vali Yazıcı: Depremzedelerin bir gece da...

Yabancı öğrenciler depremzedeler için seferber olduSonraki Haber

Yabancı öğrenciler depremzedeler için se...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar