Osmaniye
DOLAR19.022
EURO20.3924
ALTIN1208.9
Asu Kaya Gedik

Yerelde kapasite geliştirme eğitimleri 3 ilde tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yerelde kapasite geliştirme eğitimleri 3 ilde tamamlandı
Abone ol
AVRUPA BİRLİĞİ (AB) TARAFINDAN FON SAĞLANAN, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI KALKINMA AJANSLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN YARARLANICISI VE ULUSLARARASI GÖÇ POLİTİKALARI GELİŞTİRME MERKEZİ’NİN (ICMPD) UYGULAYICI OLDUĞU ENHANCER PROJESİ, EĞİTİMLERLE DEVAM EDİYOR.

Avrupa Birliği (AB) tarafından fon sağlanan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü’nün yararlanıcısı ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi’nin (ICMPD) uygulayıcı olduğu ENHANCER Projesi, eğitimlerle devam ediyor.

Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum İçin Girişimcilik Kapasitesinin Geliştirilmesi (ENHANCER) Projesi, 3 ili kapsayan eğitimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. ‘Yerelde Kapasite Geliştirme Eğitimleri’ İstanbul, İzmir ve Ankara’da beklenin üzerinde katılım ile gerçekleştirildi.

Sonraki süreçte hedef ise 2022 ve 2023 yıllarda toplam 8 ile ulaşmak.

 

Eğitim programının hedef grubunu ise Kalkınma Ajansları, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlükleri, Büyükşehir Belediyeleri, İl Göç İdaresi Müdürlükleri, Ticaret Odası, Sanayi Odası, KOSGEB İl Müdürlükleri, Ticaret İl Müdürlükleri ile Valiliklerin İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlükleri oluşturuyor.

 

Proje tanıtımı ile başlayan eğitim seminerlerinde, göç ve kalkınma hakkında temel kavramlar ile kalkınmaya duyarlı göç politikalarına dair kapsamlı bilgiler katılımcılarla paylaşıldı.

 

Eğitimlerde saha raporlarından ilk bulgular detaylı olarak aktarıldı ve Covid-19 salgınının girişimciler ile göçmenlere etkisi de ele alındı.

Program süresince, kapasite geliştirme kapsamında etkili iletişim ve beden dili, etkili sunum becerileri ve toplantı yönetimi konularında da eğitim verildi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amasyada otomobil takla atarak ters döndü: Sürücüsünün burnu bile kanamadıÖnceki Haber

Amasyada otomobil takla atarak ters dönd...

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Samandağ’daki hastane inşaatını incelediSonraki Haber

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yaym...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar