160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yerebatan Sarnıcında kimyasal koku paniğe neden oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yerebatan Sarnıcında kimyasal koku paniğe neden oldu
Abone ol
Fatih’te Bulunan Yerebatan Sarnıcı’nda, 76 ülke Başkonsolosu Ve Konsoloslarının Katıldığı Etkinlik öncesinde Bazı Davetliler Tarafından Kimyasal Koku Fark Edilince Olay Yerine Itfaiye, Afad Ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi. Yapılan çalışmada Herhangi Bir Olumsuzlukla Karşılaşılmadı.

Fatih’te bulunan Yerebatan Sarnıcı’nda, 76 ülke başkonsolosu ve konsoloslarının katıldığı etkinlik öncesinde bazı davetliler tarafından kimyasal koku fark edilince olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmada herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Fatih Alemdar Mahallesi Yerebatan Sarnıcı Müzesi’nde yaşandı. Yerebatan Sarnıcı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, 76 ülke başkonsolosu ve konsoloslarının katıldığı etkinlik öncesinde kimyasal bir koku fark edildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Müzeye gelen ekipler, havalandırma çalışması yaptı. İncelemeler sonucu herhangi bir kimyasal tepkime olmadığını tespit eden ekipler, olay yerinden ayrıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Galatasaray, taktik çalıştıÖnceki Haber

Galatasaray, taktik çalıştı

Nevşehirde freni patlayan halk otobüsü önündeki halk otobüsüne çarptı: 9 yaralıSonraki Haber

Nevşehirde freni patlayan halk otobüsü ö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar