
Yenişehir Belediyesi, Gökçesu Mahallesi'nde 14 kaçak yapıyı yıktı. Başkan Ercan Özel, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kaçak yapı yapılmaması gerektiğini vurguladı.
Bursa Yenişehir Belediyesi, Gökçesu Mahallesi'nde tespit edilen 14 kaçak yapıyı yıktı.
Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarda, tarım arazileri üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkımı sağlanırken, 6 yapının sahipleri tarafından kaldırılması sağlandı.
Belediye Başkanı Ercan Özel, kaçak yapılaşma konusunda ciddi bir uyarıda bulunarak, Yenişehir Ovası'nın tarım açısından önemine dikkat çekti.
Başkan Özel, "Eğer bu kaçak yapılarla mücadele etmezsek, Türkiye'nin en verimli ovalarından biri olan Yenişehir Ovası zarar görebilir.
Tarımsal yapının korunması adına kararlılıkla bu çalışmalarımıza devam edeceğiz," diyerek vatandaşlardan imara aykırı yapılaşmalardan kaçınılmasını istedi.
Yenişehir Belediyesi, bu tür yapıları yıkmaya devam ederken, tarım arazilerinin korunmasını sağlamak için tüm önlemleri alacak.

Yorum Yazın