28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Yenişehirde 11 bin öğrenciye tablet desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenişehirde 11 bin öğrenciye tablet desteği
Abone ol
Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi, Ilçede Eğitim Gören Tüm 8 Ve 11. Sınıflar Ile Ihtiyaç Sahibi öğrencilere Yaklaşık 11 Bin Adet Tablet Ve Aylık 5 Gb Internet Kartı Desteği Sağlayacağı ‘’online Eğitime Tam Destek’’ Projenin Lansmanını Gerçekleştirdi.

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi, ilçede eğitim gören tüm 8 ve 11. sınıflar ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yaklaşık 11 bin adet tablet ve aylık 5 GB internet kartı desteği sağlayacağı "Online Eğitime Tam Destek Projesi"nin lansmanını gerçekleştirdi.

“Online Eğitime Tam Destek Projesi”nin lansman programı Cumhuriyet Fen Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Öğrencilerin yapay zeka teknolojilerini kullanarak eğitim hayatlarındaki eksiklikleri tamamlayabileceklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, dağıtımını yapacakları 11 bin adet tablet ve aylık 5 GB internet kartı ile de öğrencilerin hayal ettikleri mesleklere bir adım daha yaklaşacaklarını kaydetti.

Beşikci, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devletimiz; eğitimden sağlığa, çevreden sosyal yardımlara kadar birçok farklı alanda projeler hayata geçirmiştir. Bizler de Yenişehir Belediyesi olarak Yenişehir ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin çeşitli ihtiyaçlarına cevap veren 16 başlıkta yeni bir hizmet modeli olan ‘Yanıbaşınızdayız’ sosyal hizmet modelini hayata geçirdik. Bu çerçevede 12 bin hanemizin yararlandığı 3 Sosyal Market açtık. Öğrencilerimize, askerlerimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve özel gereksinimli bireylerimizin ihtiyaçlarını karşıladık. İlçemizde eğitim gören 11 bin öğrencimizin hayal ettikleri mesleklere kavuşabilmelerini sağlamak amacıyla da tablet ve internet kartı destekleri sağlayacağız. Tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımızın gününü de kutluyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
8 Martta kadınlara özel ‘Toplu İş GörüşmesiÖnceki Haber

8 Martta kadınlara özel ‘Toplu İş Görüşm...

Talasın gözdesi, Başkan Yalçının eseriSonraki Haber

Talasın gözdesi, Başkan Yalçının eseri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar