25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Yenipazarın araç filosu güçlenmeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenipazarın araç filosu güçlenmeye devam ediyor
Abone ol
Yenipazar Belediyesi’nin Araç Filosuna Kazandırılan 6 Tonluk Ekskavatörün, Ilçedeki Hizmet çalışmalarına Hız Katması Beklenirken Belediye Başkanı Malik Ercan; "yenipazar’ımıza Daha çok Hizmet Yapacağız" Dedi.

Yenipazar Belediyesi’nin araç filosuna kazandırılan 6 tonluk ekskavatörün, ilçedeki hizmet çalışmalarına hız katması beklenirken Belediye Başkanı Malik Ercan, "Yenipazar’ımıza daha çok hizmet yapacağız" dedi.

Yenipazar Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda İller Bankası tarafından sağlanan krediyle belediye bünyesine 6 tonluk ekskavatör kazandırıldı. Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, yeni iş makinesinin çok yakında hizmete başlayacağını belirterek, belediyenin altyapı ve üstyapı çalışmalarında önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade etti.

Başkan Ercan, "Vatandaşlarımıza daha hızlı hizmet edebilmek için araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Aldığımız ekskavatörle Yenipazar’ımıza daha fazla hizmet yapacağız" dedi. Yeni ekskavatörün özellikle yol, altyapı ve bakım çalışmalarında aktif olarak kullanılacağı belirtildi. Başkan Ercan, yapılan yatırımların Yenipazar’ın gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması adına devam edeceğini vurguladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motosiklet kazasında ağır yaralanmıştı, 17 gün sonra hayatını kaybetti Önceki Haber

Motosiklet kazasında ağır yaralanmıştı,...

AK Partinin Konyada üye sayısı 364 bin 687ye çıktı Sonraki Haber

AK Partinin Konyada üye sayısı 364 bin 6...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar