160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, bacağından dört bıçak darbesi aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, bacağından dört bıçak darbesi aldı
Abone ol
YENİLİK PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZTÜRK YILMAZ, PARTİSİNİN GENEL MERKEZİNDE BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI. BACAĞINDAN DÖRT BIÇAK DARBESİ ALAN YILMAZ’IN DURUMUNUN İYİ OLDUĞU VE EN YAKIN HASTANEYE KALDIRILDIĞI ÖĞRENİLDİ.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğradı. Bacağından dört bıçak darbesi alan Yılmaz’ın durumunun iyi olduğu ve en yakın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.



Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, partisinin genel merkezinde bıçaklanması sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, partinin Eskişehir İl Başkanlığı binası açılışı için boş ofise Öztürk Yılmaz ile görüşmeye bir kişi geldi. Ardından ofise gelen kişiye çay ikram edildiği esnada Öztürk Yılmaz’a arkadan saldırdı. Bacağından dört bıçak darbesi alan Öztürk Yılmaz’a tedavi amacıyla gelen sağlık ekipleri durumunun iyi olduğunu belirterek en yakın hastaneye kaldırdı.


Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri olayı araştırmaya başladı. Öztürk Yılmaz’ı bıçaklayan kişinin olay yerinden ayrıldığı, arama işlemlerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortacada iki zincir markete idari işlemÖnceki Haber

Ortacada iki zincir markete idari işlem

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında arıza: Yolcular raylar üzerinde yürüdüSonraki Haber

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında arıza:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar