22 Mayıs, 2024, Çarşamba
DOLAR32.2188
EURO35.0154
ALTIN2507.6

“Yeniden Refah Partisi, aile ve toplumun beka meselelerine odaklanacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yeniden Refah Partisi, aile ve toplumun beka meselelerine odaklanacak”
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kütahya ziyaretinde yaptığı açıklamada, seçim döneminde AK Parti ile imzaladıkları mutabakat metninde yer alan maddelerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kütahya ziyaretinde yaptığı açıklamada, seçim döneminde AK Parti ile imzaladıkları mutabakat metninde yer alan maddelerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Erbakan, Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin ve partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve daha sonra partililerle bir araya geldi.

Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde Kütahya'nın partiye en çok oy veren dört şehirden biri olduğunu ifade etti.

Yeniden Refah Partisi olarak hedeflerini açıklayan Erbakan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 5 milletvekiliyle olsa bile milletin sorunlarına çare olmayı ve maddi ve manevi sıkıntılardan kurtuluşa vesile olmayı amaçladıklarını söyledi.

Bu doğrultuda, seçim döneminde AK Parti ile imzaladıkları mutabakat metninde yer alan maddelerin uygulanmasını takip edeceklerini vurguladı.

Erbakan konuşmasının devamında;

"Yeniden Refah Partisi olarak şu anda iki hedefimiz var. Bir tanesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 5 milletvekilimizle de olsa milletimizin derdine derman olabilmek.

Milletimizin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtuluşuna vesile olmak. Bunun için AK Parti’yle seçim döneminde imzalamış olduğumuz mutabakat metnindeki maddelerin uygulanmasının takipçisi olacağız.

Ekonomi alanında, sosyal politikalar alanında, dış politika alanında bizim Yeniden Refah Partisi olarak kırmızı çizgilerimizi, prensiplerimizi ifade ettiğimiz bu protokole hükümetin, yeni kabinenin bağlı kalmasını ümit ediyoruz.

Çünkü bunlar milletin faydasına, milletin hayrına olan adımlardır. Bunların uygulanmaması halinde de tabii ki yapıcı eleştirimizi, yapıcı muhalefetimizi, uyarılarımızı açık bir şekilde ortaya koyacağız"

Meclis'te ahlak anlayışının her alanda hakim kılınması için mücadele edeceklerini dile getiren Erbakan, manevi kalkınmanın maddi kalkınmadan ayrı düşünülemeyeceğini vurguladı.

Bir ülkenin gerçek gücünün inançlı evlatları olduğunu belirten Erbakan, eğitim müfredatının ahlaki kaliteye yükseltilmesi, medyadaki ahlaki değerleri bozan yayınların düzenlenmesi, ailenin korunması gibi konuların bir beka meselesi olduğunu ifade etti.

Aile yasalarının yerli ve milli hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Erbakan, Yeniden Refah Partisine katılanlara rozet takarak ziyaretini sonlandırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsunda trafik kazası: 1 ölüÖnceki Haber

Samsunda trafik kazası: 1 ölü

Osmaniye'de kayıp şahsın cesedi sulama kanalında bulunduSonraki Haber

Osmaniye'de kayıp şahsın cesedi sulama k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar