160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Yeni nesil devlet üniversitesi görücüye çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni nesil devlet üniversitesi görücüye çıktı
Abone ol
TÜRKİYE’NİN YENİ NESİL DEVLET ÜNİVERSİTESİ OLAN SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, KAPSAM CONCEPT KİŞİSEL GELİŞİM ZİRVESİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI.

Türkiye’nin yeni nesil devlet üniversitesi olan Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Kapsam Concept Kişisel Gelişim Zirvesinde görücüye çıktı.


Bilim, teknoloji, ziraat teknolojileri ve savunma sanayisi alanındaki atılımlarla sıkça adından söz ettiren Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sivas’ta Kapsam Eğitim Kurumları tarafından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezinde gerçekleştirilen "Kapsam Concept Kişisel Gelişim Zirvesi"nde stant açtı. Stantta öğrencilere üniversitenin ihtisaslaştığı alanlarla ilgili hem deneysel hem de teorik bilgiler verildi.


Etkinlikte ayrıca Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Tolga Karaköy, zirvede bir konuşma yaparak üniversite ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdıÖnceki Haber

Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıd...

Başkan Dinçer: Hemşehrilerimizle her daim biriz, beraberizSonraki Haber

Başkan Dinçer: Hemşehrilerimizle her dai...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar